Meseci su prošli od Evrovizije, a svetsko čudo zvano Damiano David, još uvek je tema svih medija.

Zapravo, iako su mnogi mislili da će njegova popularnost biti sve manja kako vreme odmiče, dešava se potpuno suprotno, a svaki njegov potez prati horda obožavatelja čiji se broj penje iz dana u dan.

Damiano je proglašen za jednog od najboljih frajera na svetu, a iako njegova pojava I dalje deli ljudi na dva tabora – na one koji ga obožavaju i na one koji ne mogu da ga smisle, ukoliko ste se zapitali da li bi bila ista situacija da je Damiano žensko, i to je sada moguće proveriti.

Naime, nedavno su se na internetu pojavile fotografije na kojima je Damiano maskiran u žensko, te su mnogi bili mišljenja da je u pitanju novi projekat.

Međutim, zapravo su u pitanju fotografije sa snimanja spota za pesmu "Morirò da Re", Damiano je tom prilikom bio u kožnom korsetu, podvezicama, i nosio je striperske čizme, dok je bio našminkan poput drag queen – a.

Međutim, fotke nisu postale viralne do Damianove novonastale globalne slave. Ali, sada se pored toga pojavila i montaža na Instagramu, na kojoj su preko FaceApp – a svi članovi Maneskina pretvoreni u žene.

maneskin kao zene
printscreen/instagram 

Iako je Damiano podjednako zavodljiv i kao muško i kao žensko, mnogi pratioci su saglasni da je bubnjar Itan najprivlačniji kao žensko i da čak pomalo podseća na Megan Markl.

Šta vi kažete, ko je od članova Mansekskina najlepši kao žensko? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.