Pobednici Evrovizije i svetska senzacija, bend Mansekin pre samo desetak dana objavili su spot za pesmu "I wanna be your slave" i još jednom pomerili granice svojim performansom.

Obožavatelji su spot jedva dočekali, a sada se nestrpljivo očekuju i novi projekti.

Poslednjih dana ni Damiano, ni ekipa, nisu se preterano oglašavali na Instagramu, što do skora nije bio slučaj, a mnogi su sve to povezali sa "nevoljama u raju", odnoso spekulacijama da nisu baš toliko složni koliko se mislilo.

Naime, poslednjih dana konstantno se pojavljuje snimak Damianove svađe sa basistkinjom Viktorijom u kojoj pevač jasno ističe da mu se ne dopada kako ga tretiraju.

Naime, Viktorija je sve vreme pokušava da shvati u čemu se radi, i zašto je Damiano nervozan, te su spominjali i ponos kao takav, na šta je zgodni Italijan odgovorio da se radi o tome da se podrazumeva da neke stvari ne mora da im govori. 

Kako se iz spornog snimka moglo videti, Damianu je zasmetalo što je on uvek tu za sve, a kad je njemu loše nikoga to ne zanima. 

Snimak je nastao u vozu, na jednoj od turneja, a Damiano je u jednom trenutku i prokomentarisao da su tu gde jesu zahvaljujući njemu i njegovom "cimanju i trudu", kao i da su nezahvalni, te da samo želi da bude ispoštovan do kraja.

maneskin
Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Da li je ovo bio samo trenutak "pucanja" ili početak kraja, ostaje da vidimo, ali mnogi su i mišljenja da je u pitanju stari snimak, te da namerno pokušavaju da se plasiraju priče kako bi se Damiano predstavio kao bahat i na taj način smanjila njegova popularnost.

Šta je od ovoga istina, ostaje da vidimo.