Bend Maneskin koji je odneo pobedu na Evroviziji, nedavno je objavio novu pesmu, a nema ko ne pevuši njihove pesme, a upravo zbog toga mnogi jedva čekaju da ih slušaju uživo.

Nažalost, Belgija i tamošnji obožavaoci u tome nemaju sreće. Na njihovom službenom Instagramu našla se tužna vest.

"Jako nam je žao što vam ovo moramo reći. Nažalost, nećemo biti u mogućnosti da nastupamo na festivalu Lokerse u Belgiji. Itan je zadobio upalu tetive na ruci i neće stići da se oporavi do koncerta.

On je dobro, ali treba mu neko vreme bez sviranja. Jako nam je žao, oprostite što ne možemo biti s vama. Jedva čekamo da vas ponovo vidimo i zabavimo se s vama', napisali su na službenom Instagram profilu.

itan i damiano
Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

O problemima u bendu i ranije se pisalo. Naime, poslednjih dana konstantno se pojavljuje snimak Damianove svađe s Viktorijom u kojoj pevač jasno ističe da mu se ne sviđa kako ga tretiraju.

U jednom trenutku je i prokomentarisao da su tu gde jesu zahvaljujući njemu i njegovom 'trudu', kao i da su nezahvalni, kao i da samo želi da bude ispoštovan do kraja.

Podsetimo, brzo nakon pobede su frontmena grupe Maneskin prikupio je veliku pažnju ženskog dela publike. Njegove objave u ženskom vešu i haljinama zapalile su društvene mreže.

David svakim danom ima sve veću vojsku fanova koji obožavaju njegov stil odevanja i šminkanja.

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi

Damiano obožava da lakira nokte, retko se pojavljuje bez crnog ajlajnera, a nisu mu strani ni animal printovi, kao i štikle. Ipak, na žalost mnogih pripadnica lepšeg pola, već četiri godine je u srećnoj vezi sa lepom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli.