Ima li još nešto da ne znamo o zgodnom Damianu Davidu koji je gotovo preko noći postao svetska senzacija?

Znamo kako mu izgleda majka, brat, devojka, pa i devojka njegovog brata... Znamo kako je izgledao kao beba, ali i kao tinejdžer... šta voli, a šta ne... stavove, mišljenja... šta je pisao u školi, pa i kako mu se mačka zove...

Međutim, ono što je od samog početka privlačilo najviše pažnje, a što je obavijeno velom tajne, odnos je sa verenicom Đorđom Soreli.

Do sada su ih paparaci uhvatili samo jednom zajedno u javnosti, a par se trudi da svoju ljubav drži podalje od svetla reflektora, te se na mrežama može naći samo jedna njihova fotografija i to iz vremena kad je influenserka i alternativni model bila plava.

damiano i djordja soreli
printscreen/instagram 

Damiano je nebrojeno puta isticao da nije tipičan roker kada je u pitanju ljubav, pa ne živi po sitemu - seks, droga, rock' n roll", već da veruje u duboke odnose, vernost i da poštuje žene.

A ako ste propustili kako izgleda lepa Đorđa, pogledajte neka njena izdanja u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Đorđa Soleri, devojka Damiana Dejvida, pevača Manskina

I posle se neko pita, zašto ga žene toliko vole. Lep, zgodan, pametan i veran!

Međutim, iako se zna da njegovo srce pripada lepoj Đorđi Soreli, zapravo je pre nje Damiano ludo voleo drugu devojku.

Toliko ludo da, nakon što mu je slomila srce na dan prvog javnog nastupa Maneskina u italijanskom takmičenju "Ja imam talenat", više nikad nije bio isti.

Prva ljubav Damiana Davida
printscreen/youtube 

I dok bi neko drugi digao ruke od ljubavi, Damiano je tad rešio da nikad više neće pustiti onu do koje će zavoleti. Naime, Damiano je pre Đorđe voleo lepu Lukreciju Petraku, a veza je bila baš kakva prva ljubav i jeste - vatrena, strastven, luda i nezaboravna.

damiano david i lukrecija petraka
printscreen/instagram 

Lukrecija jeste podržavala Damiana, ali je sa druge strane bila obična devojka koja nije volela svetla reflektora, i nije želela da ga prati na putovanjima i turnejama.

Istovremeno, kako se može naći u nekim italijanskim medijima, Lukrecija se dugo borila sa depresijom, i pred kraj veze poprilično je bila umorna od svega.

Damiana je uvek pratila horda devojaka, a Lukrecija to nije mogla da podnese, kao ni njegov prisan odnos sa basistkinjom Viktorijom De Angelis. Kako su neki Damianovi prijatelji rekli, Lukrecija je raskinula sa njim na dan kada su imali prvi javni nastup upravo na italijanskom "talentu", i nakon toga mu se nikad nije javila, jer je smatrala da ga zadržava u karijeri, te da ne želi da ga "povlači na dno", a mnogi kažu da je upravo njoj posvetio neke od najlepših stihova.

Lepa crnka istog dana izbrisala je sve društvene mreže, kao i zajedničke fotografije.

Ipak, neke koje se još uvek mogu naći na internetu pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Lukrecija Petraka, prva ljubav Damiana Davida