Kada su ove godine pobedili na Evrosongu, žene širom sveta poludele su za Damianom Davidom, frontmenom grupe "Maneskin". Iako se na društvenim mrežama uporno vodila polemika o izgledu ovog pevača, jedno je bilo sigurno: o ukusima ne treba raspravljati.

Nakon što su nastupili kao predgrupa legendarnim Rolingstonsima, pojavili su se u emisiji Elen De Dženeris gde su izveli aktuelnu pesmu "Beggin".

damiano david
printscreen/youtube 

Njihovo gostovanje i veliki uspeh zasenio je još i tada zabrinjavajući izgled frontmena grupe Damiana Davida.

Damiano se ovoga puta pojavio na dodeli nagrada "MTV Europe Music Awards" u izdanju koje je sve ostavilo bez teksta.

Za vikend je u Budimpešti održana dodela nagrada "MTV Europe Music Awards" na kojoj su slavili ovogodišnji pobednici Evrosonga, italijanska grupa Maneskin.

Italijan za kojim žene "gube glavu", nosio je kratku providnu bluzu u kojoj je otkrio stomak, ali i više od toga.

damiano david
Alec Michael / Zuma Press / Profimedia 

Damiano je ovu bluzu upario sa kožnim donjim vešom, sa bodljama u predelu međunožja i halterima, mrežastim čarapama i čizmama sa štiklom. Ceo autfit upotpunio je i kožnim rukavicama.

damiano david
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kao i uvek, bio je našminkan, kao i ostali članovi grupe Maneskin.

Podsetimo, koliko žene lude za njim dokaz je i pevačica Sanja Vučić, koja prilikom konferencije za novinare, nije mogla da sakrije da joj se italijanska zvezda jako dopada.

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smeh je pričala Sanja.