Pobednici ovogodišnjeg Evrosonga, italijanski bend Maneskin, trenutno osvajaja Ameriku.

Nakon što su nastupili kao predgrupa legendarnim Rolingstonsima, pojavili su se u emisiji Elen De Dženeris gde su izveli aktuelnu pesmu "Beggin".

Njihovo gostovanje i veliki uspeh zasenio je zabrinjavajući izgled frontmena grupe Damiana Davida.

Damiano se na sceni pojavio u šljokičavom kombinezonu, a njegovi fanovi neprestano komentarišu da se ponašao neobično na sceni i da su veoma zabrinuti zbog njega.

"Damiano nikad nije izgledao ovako umorno, nadam se da je dobro", "Svi izgledaju iscrpleno, a posebno Damiano", "Nadam se da je uspeo da se odmori nakon šoa, izgleda jako umorno", "Damiano ne izgleda baš srećno", "Čak i kad je umoran, on je najlepši muškarac na planeti", neki su od komentara ispod snimka njihovog nastupa na YouTubeu.

daminao david kod elen dedzeneris
Youtube 

Mnogi su komentirali i kako je bezveze što u Americi moraju da pevaju na engleskom i da imaju puno bolje pesme na italijanskom jeziku, ali ipak su prevladale čestitke na svetskom uspehu.

Podsetimo, Italijani su u SAD-u bili na reviji modne kuće Gucci gde su se družili s Majli Sajrus koja se ponašala kao prava obožavateljka i nije skidala ruke sa Damiana.

PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Damiano David i Majli Sajrus

I dok fanovi smatraju da su se članovi grupe umorili od silne popularnosti, oni na Instagram profilima objavljuju fotografije prema kojima se da naslutiti da se vrlo dobro zabavljaju u SAD-u.

Čini se da zaluđenost njima ne jenjava ni pola godine nakon Evrosonga i gde god se pojave naprave pravu pometnju.