Damiano David i njegov bend Maneskin nedavno su u jednom intervjuu pričali o počecima karijere, inspiraciji i prvim ljubavima, međutim, odgovor zgodnog Italijana izazvao je pravi haos na mrežama.

Zbog onoga što je rekao, mnogi su ubeđeni da je konačno priznao da voli muškarce, a čak su i članovi Maneskina bili iznenađeni odgovorom.

Naime, na pitanje koja osoba ih je prva inspirisala Damiano je kao iz topa rekao da je kao mlađi bio zaljubljen u Džejmsa Artura.

damiano david
printscreen/youtube 

"Želite da vas iznenadim? To je Džejms Artur. Obožavao sam njegove nastupe", rekao je David u video intervjuu, na šta su ga članovi Maneskina zbunjeno pogledali, a bubnjar Itan je čak i prokomentarisao: "Ja jesam iznenađen, a ne znam zašto".

Podsetimo, Džejms Artur stekao je ogromnu slavu nakon učešća i pobede u takmičenju "The X Factor" 2012. godine, kada je njegova maestralna izvedba pesme "Impossible" obišla svet.

Nažalost, uprkos početnoj slavi, usledili su brojni problemi, a na kraju je iTunes čak i nudio korisnicima da im refundira što su skinuli njegov album.

Naravno, nije trebalo mnogo vremena da se pronese priča da Damiano voli muškarce, a s obzirom da mu nisu strani poljupci sa muškim članovima benda.

Iako je više nego jasno da je u spornom intervjuu Damiano pričao o nastupima i o m uzičkim umetnicima koji su ga inspirisali, mnogi su "čitali između redova" i protumačili njegov odgovor kao "priznanje".

maneskin i damiano david
pritnscreen/youtube 

"Damiano priznao da voli muškarce", "Da li je ovo priznanje ili?", "Čekamo šta će na ovo da kaže Džejms Artur", "Da li je moguće da je i on gej"... samo su neki od komentara na mrežama.

Ipak, Damiano je, kao i nebrojeno puta do sada, ostao je nem na insinuacije, i vodi se onom starom - svaka reklama je dobra reklama.