Pre nekoliko meseci kao bomba je odjeknula vest da je Majli Sajrus "pala" na Damjana Davida.

Zapravo, bilo je samo pitanje vremena kada će zgodni Italijan pokoriti i svetsku scenu, a pažnju pevačice privukao je tada obradom njene pesme "Midnight Sky".

Majli ih je tada javno pohvalila i istakla da jedva čeka da ga upozna, a strani mediji su preneli i da mu je pisala, kao i da je oduševljena njegovim izgledom i pevanjem.

Sada su se konačno videli uživo, s obzirom da je Maneskin na američkoj turneji, a susret je bio... pa slobodno možemo reći više nego strastven.

damiano david i majli sajrus
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon "Gucci" revije, pevačica je "dohvatila" zgodnog Italijana i nije ga puštala, a fotografi su, naravno, bili tu da snime sve.

Majli mu je sve vreme nešto šaputala na uvo, a iako su se oboje smejali, činilo se da je Damianu ipak pomalo neprijatno.

damiano david i majli sajrus
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, nije trebalo mnogo vremena da se proširi priča da je pevačica rešena da osvoji zgodnog pevača, a i ona je, baš kao i on poznata po veoma turbulentnom ljubavnom životu.

Damiano je nedavno sve iznenadio izjavom da je njegova prva velika ljubav bio pevač Džejms Artur, odnosno njegovi nastupi, zbog čega su se pojavile insinuacije da je gej, a do sada se nebrojeno puta ljubio sa svim članovima benda.

damiano david majli sajrus
pritnscreen/instagram 

Sa druge strane ni Majli nije ništa bolja, s obzirom da je do sada imala veze i sa muškarcima i sa ženama.

Da li će pevačica uspeti da osvoji Damiana, ili će ovo biti "jedan susret za pamćenje" ostaje da vidimo, ali mnogi su saglasni - bili bi baš dobar par! Uostalom, pogledajte njihove fotke u galeriji ispod i procenite i sami:

PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Damiano David i Majli Sajrus