Pevačica Konstrakta gotovo preko noći postala je glavna tema domaćih ali i svetskih medija, čemu svedoči i rekordna slušanost pesme kojom će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji "In Corpore Sano", kao i podatak da je za manje od 48 sati došla do samog vrha trendinga u čak 15 zemalja.

Međutim, više je nego jasno da tuđ uspeh ume da boli, pogotovo one koji bi voleli da su na mestu pobednika.

Tako su se neki poslužili više nego sramnim načinom da Konstrakti napakoste i hakovali joj sve profile na društvenim mrežama.

Konstrakti su hakovani svi društveni profili.
ATA Images 

Pevačica se tim povodom obratila video snimkom, koji je podelila na Instagram nalogu grupe "Zemlja Gruva", čiji je bila dugogodišnji član.

Ona je u ovom klipu "Umetnica je nevidljiva" objasnila da su joj svi nalozi hakovani, pa je otkrila koje će sledeće korake preduzeti.

- Evo da vam se javimo, pošto smo mi jako veliki poznavaoci bezbednosti na internetu. Svi nalozi su hakovani, i možda je tako bolje. Navikla sam biti sama - rekla je Konstrakta, i dodala:

- Probaćemo da vratimo naloge uz pomoć stručnjaka, a ako to ne uspemo, onda idemo ispočetka.

Konstrakta je, inače, nakon pobede na ovogodišnjoj Beoviziji za samo nekoliko dana na Instagramu dobila više od 40.000 pratilaca, te ostaje da vidimo da li će ipak uspeti da vrati profile ili će morati da otvori nove.

KONSTRAKTA ĆE URADITI ŠTO NIKO DO SAD NIJE NA EVROVIZIJI Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!