Ana Đurić Konstrakta pobedom na Beoviziji oduševila je Srbiju, region, a o njenoj pesmi i nastupu bruje i svetski mediji.

I dok na njen račun stižu pohvale, kompanija "Metalac" odlučila je da joj pokloni ni manje ni više nego lavor i posudu za umivanje.

- Ako neko poznaje Konstraktu može li da joj javi da smo specijalno za nju danas proizveli nešto što više ne proizvodimo i da želimo da joj poklonimo jer je carica - napisala je na Tviteru kompanija koja proizvodi posuđe, dok je RTS potvrdio da je Konstrakti sve preneto.

- Javljeno. Umetnica kaže bravo i može može može za Torino! - napisao je Evrovizijski nalog na Tviteru, koji je u vlasništvu RTS-a.

Ana Đurić je uspela ono što nijednoj učesnici na pesmi Evrovizije sa ovih prostora nije pošlo za rukom - za samo 24 sata dospela je u vrh trendinga u čak 15 zemalja.

Pevačica koja je pre ovoga bila poznata po nastupima sa bendovima "MistakeMistake" i "Zemlja Gruva" sada je tema brojnih svetskih medija kojima je posebno zanimljiv upravo stih "koja je tajna zdrave kose Megan Markl".

konstrakta otkrila kako će izgledati njen nastup u torinu
Kurir/Nenad Kostić 

Ana je nedavno otkrila kako će izgledati njen nastup u Torinu.

"Što se tiče nastupa i koncepta na Evroviziji, pošto on radi i mislim da je dobar, tačan, ne bismo ga mnogo menjali, nego jednostavno da se on nekako zategne, ostaje lavor, ostaju peškiri, ostaje sedenje, ostaje formacija, samo da vidimo da li tu ima još nešto da se prosto nadogradi.

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji

Pevaću na srpskom jeziku, videćemo na koji način bismo ostalima mogli da približimo tekst pesme", poručila je Konstrakta. Kako je i sama rekla verovala je da će popularnost kratko trajati, međutim to ovaj put nije bio sluičaj.

Naučiću se na popularnost koja mi je došla. Ja sam mislila, svakog čuda tri dana dosta, ali evo danas, peti dan, možda će biti i sedmi, splasnuće to sve, ali ja sam još uvek ‘Dženi, iz kraja’, što bi rekla Dženifer Lopez.

Ne mogu baš da kažem koja je tajna uspeha ove pesme“, govori pevačica i nastavlja:

konstrakta tvrdi da popularnost ovih razmera nije očekivala
Youtube 

"Na izboru za pesmu za Evroviziju, desilo se to, kada se sklopila slika i zvuk, nešto je kod publike kliknulo i mobilisala se široka publika da glasa, možda i ona koja inače ne glasa. Onda smo pobedili sa tom pesmom i onda kreće ono, napravi se zamajac i to sad ide samo od sebe. Prosto, postalo je viralno.

Što se same pesme tiče, mislim da ona na razne načine pruža sadržaj za viral. Od tog vizuelnog, koreografije pljeskanja, do te neke slojevitosti u tekstu, do pratećih vokala, koji su malo čak etno, do promene atmosfere i tako dalje i tako dalje", rekla je Konstrakta.

KONSTRAKTA ĆE URADITI ŠTO NIKO DO SAD NIJE NA EVROVIZIJI Kurir televizija


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!