Domaći i strani mediji ne prestaju da bruje o Konstrakti nakon ubedljive pobede na Beoviziji.

Možete je voleti ili ne voleti, ali ne možete poreći da je "In Corpore Sano" i te kako doveo do reakcija.

I dok mnogi razmišljaju koje sve poruke nosi pesma, sama Konstrakta podjednako je misteriozna kao i numera kojom je dobila ogromnu popularnost. O njenom životu ne zna se mnogo toga osim da je udata za kolegu arhitektu Milana Đurića, s kojim ima dvoje dece.

Inače, Ana Đurić, kako joj je pravo ime, odrasla je u novobeogradskim blokovima, odakle se pre petnaestak godina odselila. Ekipa Kurira bila je u njenom starom kraju, a iako više ne živi u Bloku 62, njene komšije je se i dalje sećaju i za nju imaju samo reči hvale.

Komšije Konstrakte kažu da im je teško da izgovore njeno ime.
Kurir/Nenad Kostić 

- Konstrakta je živela u ovoj zgradi, tik do obućara. Poznajem je još otkad je bila klinka. Sećam se njenih početaka i bavljenja pop muzikom, a i kasnije, kada je bila u nekim popularnim bendovima- kaže komšija Jovan i nastavlja:

- Nisam je dugo video, ovde više ne živi, mislim da joj je otac u tom starom stanu i da zbog toga na interfonu još piše Đurić. Upravnica ove zgrade nije sigurno (smeh). Verovatno se preselila kod supruga, on je arhitekta i profesor na fakultetu, ali ima i svoju kancelariju na Dorćolu. Ne znam da li tamo samo radi ili i žive na toj adresi. Koga god da pitate ovde, reći će vam da je bila sjajna komšinica, koju smo posle prihvatili i kao vrsnu umetnicu, što je dokazala time što će nas predstavljati na Evroviziji. Oduvek je bila malo ekscentrična i drugačija. Živela je u svom svetu. Izdvajala se, a vidimo da je takva i danas. Mi joj svi želimo puno sreće.

Ana Đurić nekada je živela u novobeogradskim blokovima.
Youtube 

Ipak, iako su svi u kraju gde je Konstrakta odrasla ponosni na nju i na njen uspeh, njene stare komšije još ne mogu da se priviknu na njeno umetničko ime, pa je zovu jednostavno Ana. Neki od njih nam govore da su se već između sebe kladili da će u Torinu zauzeti jedno od prvih pet mesta.

- Jao, nama je to teško da kažemo Konstrakta, pa je krstimo kako stignemo. Ovi mlađi pogode, a mi ponekad kažemo Konstanta, Konsta, kako god. Za nas je ona naša mala Ana, koja je tu zvrila po blokovima. Posebna je bila oduvek, videlo se da će postati popularna i da će svet čuti za nju. Pesma joj je sjajna, ima svoj koncept, fotogenična je. Mi smo se ovde u kraju kladili da će biti u top pet u Torinu, a neki su rekli da će u top 10 biti sigurno. Tako da smo napravili neku ravnotežu- rekle su nam ljubazne komšije.

Komšije Ane Đurić imaju samo reči hvale za nju.
ATA Images 

Ekipa "Kurira" uputila se i do Osnovne Škole "Kneginja Milica", koja se nalazi stotinak metara od zgrade u kojoj je odrasla.

- Konstrakta je išla upravo ovde u osnovnu školu, još dok se zvala "Užička republika". Ja tada nisam radila ovde, ali sam čula o njoj sve najlepše. Uvek se isticala po svemu. Razlikovala se od ostale dece, bila je radoznala, izuzetno talentovana za muziku, ali i za druge nauke. Ona je spojila arhitekturu s muzikom, prava je multimedijalna ličnost - ispričala je gospođa, koja je zaposlena u ovoj školi.

Konstrakta je uvek bila talentovana za muziku, po rečima ljudi iz njene osnovne škole.
Instagram 

Skočila popularnost

Inače, otkad se pojavila na prvoj polufinalnoj večeri festivala, Konstrakta svaki dan dobija sve više i više pratilaca na Instagramu, dok njene objave beleže veliki broj lajkova. U četvrtak prošle nedelje imala je malo više od 14.000 pratilaca, a od ponedeljka je na Instagramu prati 41.000 ljudi, iako je dosad vrlo retko objavljivala postove na ovoj društvenoj mreži.

Konstrakti je nakon pobede na Beoviziji porasla popularnost.
Youtube 

- Ljudi, ja i dalje perem ruke na Košutnjaku. Javim se kad završim - napisala je Konstrakta u svom poslednjem Instagram postu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!