Konstrakta je za samo nekoliko dana uspela da postane ne samo glavna zvezda u regionu, već i u svetu.

O njoj bruje strani mediji, a iako se do sada znalo kakav je uspeh zabeležila njena pesma "In Corpore Sano" u Evropi, pa čak i u dalekoj Australiji, sve do sada nismo znali kako se kotira u Americi.

Međutim, sada kada je listu podelila upravo glavna zvezda "Euforije" jasno je da je Konstrakta hit i "preko bare". Naime, Zendaja je podelila rezultate trendinga koji pokazuju da je jedna od glavnih tema serije, pesma "Elliot’s Song" na prvom mestu, nakon čega su se ređali drugi hitovi, ali je Geniusova lista otkrila da je naša umetnica takođe u samom vrhu.

Zendaja je podelila Konstraktu na Instagramu.
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Konstrakta se nalazi na 6. mestu, a iza je ostavila čak i novu kontroverznu pesmu Kanjea Vesta o dečku bivše supruge Kim Kardašijan.

Dakle, kako stvari stoje, svet lagano ali sigurno uči da "umetnica mora biti zdrava", a na TikToku već su potezi iz pesme postali viralni, te mnogi skidaju i plešu uz "koreografiju".

Zendaja je podelila listu koja pokazuje kako se kotira Konstrakta u Americi.
pritnscreen/instagram 

Konstrakta je inače nedavno prokomentarisala da je ceo nastup koštao samo 300 dinara.

"Srećna sam što se narodu dopao nastup koji je bio jeftin - lavor i nekoliko rekvizita", rekla je Ana Đurić i dodala da ni na garderobu nije potrošila mnogo novca.

"Da se razumemo, sve što nosim skrpljeno je iz vintidž šopova sa Kalenića, u radnjama 'sve za 300' i slično. Ponekad se desi da blesne i nešto fensi".

Konstrakta je na bini nosila tri prstena koja je dobila od svekrve, a ceo nastup koštao je 300 dinara.
ATA Images 

Ana otkriva da je na bini, za sreću, nosila tri prstena stara 100 godina, koja je dobila na poklon od svekrve, a očigledno je da su joj zaista bili talije ovog puta.

Prva Konstraktina izjava nakon pobede Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!