Madalina Genea možda se jeste nedavno oprostila od fanova na mrežama s obzirom na narušeno zdravstveno stanje, i rekla da neko vreme neće biti aktivna, ali jasno je da bez Instagrama ne može, te je nastavila redovno da objavljuje fotografije.

Ona već neko vreme živi i radi u Italiji zbog čega je tamnošnja publika često svojata i naziva najlepšom Italijankom, pa čak i novom naslednicom Sofije Loren koju je u igrala na platnu u ostvarenju "House of Gucci".

Madalinu Geneu proslavio je film "house of gucci".
Giandomenico D Angelo/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, iako uloga nije bila velika, njena pojava nije prošla nezapaženo, ponajviše zbog nestvarnog lica i figure koja osvaja na prvi pogled. No, sada Madalinu možemo gledati u novom ostvarenju - trileru "Deep Fear", u kojem će igrati rame uz rame sa slavnim britanskim glumcem Edom Vestvikom, čiji je lik ženama poznat iz serije "Tračara" gde je tumačio Čaka Basa.

Madalina Genea glumi u novom filmu sa Edom Vestvikom.
Instagram 

Neki kadrovi već su se našli na mrežama, odnosno producenti su već plasirali fotografije na kojima je lepa Rumunka u kupaćem kostimu i opremi za ronjenje, a poseban akcenat je na njenom bujnom dekolteu.

Naravno, oduševljenju nije bilo kraja, a komplimenti se samo nižu.

"Predivna", "Ona je prava diva", "Da li je dozvoljeno da neko bude ovako seksi", "Žena izgleda nestvarno", "Zašto ona nije nova Bondova devojka?"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Ipak, daleko od toga da je Madalinina lepota nepriznata, iako mnogi sa druge strane okeana nisu toliko upoznati sa njenom karijerom. Ona je tako nedavno snimila i novu kampanju za Jean Paul Gaultier, pozirajući u ekstravagantnim modnim komadima na plaži, a zapravo je u manekenskim vodama još od svoje 15. godine, kada se zbog toga i preselila u Italiju.

Madalina ima ćerkicu Šarlozu, koju je dobila u vezi sa Rumunom Metjuom Stratanom, a posle njega povezivana je i sa Džerardom Batlerom, Leonardom DiKaprijem, Vitom Šnabelom i još čitavim nizom uspešnih slavnih zavodnika.

Madalina Genea ima i ćerkicu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na pitanje zašto se nikada nije udavala, prošle godine je odgovorila da su ljubav njenog života njena ćerka i majka, te da bi da kroz život radije ide sama i srećna nego sa pogrešnom osobom kraj sebe, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!