Madalinu Dijanu Geneu mnogi zovu naslednicom Sofije Loren. I zaista, dovoljan je jedan pogled na fotografije ove nestvarne Rumunke da shvatite zašto je to tako. Ona je čak i igrala filmsku divu u filmu o Gučijevim, rame uz rame sa Ledi Gagom, a od tog trenutka, čini se da njena popularnost ide samo uzlaznom putanjom.

Svet je gotovo opsednut lepom Madalinom koja privlači pažnju na svakom koraku, međutim, očigledno su popularnost i konstatni rad uzeli danas te je atraktivna Evropljanka završila u bolnici.

Madalina Genea povlači se iz javnog života.
Daniele Cifala / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona se oglasila na svom Instagramu potresnom fotografijom i obavestila mnogobrojne fanove da se povlači iz javnog života, te se na neko vreme oprostila od svih.

"Nažalost, ne osećam se dobro", napisala je Madalina pored slike na kojoj je vidimo je u bolnici i da je priključena na infuziju.

Madalina Genea putem storija objavila je da njeno zdravstveno stanje nije najbolje.
Instagram 

"Moram da se izvinim svima, ali neću moći da odgovaram na poruke, objavljujem slike i moraću da otkažem sve svoje ranije zakazane obaveze. Radila sam neprestano prethodnih 8 meseci, bez ijednog slobodnog dana, i moje telo očajnički traži odmor. Povući ću se sa Instagrama i Watsappa neko vreme. Vidimo se ljudi", napisala je Genea.

Inače, ona se nedavno našla i na meti ogromnih kritika zbog izgleda. Mnogi su mišljenja da je samo još jedna u nizu izoperisanih lepotica, te da uživo nije ni nalik fotografijama na Instagramu, a čak su i govorila da "deluje musavo" zbog izvrnutih filera na usnama.

Haos je bio i veći kada su se pojavile fotografije kako je pre izgledala. Kako su pisali italijanski mediji, Madalina je oduvek imala puna usta, međutim rešila je da ih dodatno popuni. Takođe pišu da je suzila noz, radila jagodice, mačje oči, ali i da je ugradila silikone u grudi.

Fotografije stare 10-ak godine govore u prilog tome, mada ne možemo a da ne priznamo da je ova zgodna Rumunka i tada bila veoma lepa i atraktivna.

Madalina je započela karijeru sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala kao danas. Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, a jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući izgledu i šarmu očarala mnoge poznate muškarce.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Madalina Genea nekad i sad

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni romansa sa Leonardom Dikaprijom. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, a osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk.

Madalina Genea bila je u vezi i sa Džerardom Batlerom.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno, problemi sa bivšim partnerom započeli su s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije pošlo za rukom.

Madalina Genea ponosna je mama devojčice.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Madalina se bavila baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji "Plesa sa zvezdama", a takođe se pojavila i u spotu pevača Erosa Ramacotija. Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

Madalina Genea tvrdi da je nesigurna zbog svog izgleda.
LASCANA / Planet / Profimedia 

Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi. Pisalo se čak i da se operisala kako bi ličila na slavnu glumicu Sofiju Loren koju je igrala na velikom platnu, a koliko se Madalina promenila u međuvremenu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!