Lepa Rumunka Madalina Genea koja živi i radi u Italiji privlači pažnju gde god se pojavi, a mnogi je smatraju jednom od najatraktivnijih Evropljanki.

Puna usta, mali nos, iskatkunete jagodice, savršene proporcije i obline krase Madalinu, međutim nije oduvek bilo tako. Istina je, da je Genea uvek bila lepa žena, ali kako je stupila na javnu scenu, tako je se podvrgla plastičnim operacijama.

Kako su pisali italijanski mediji, Madalina je oduvek imala puna usta, međutim rešila je da ih dodatno popuni. Takođe pišu da je suzila noz, radila jagodice, mačje oči, ali i da je ugradila silikone u grudi.

Fotografije stare 10-ak godine govore u prilog tome, mada ne možemo a da ne priznamo da je ova zgodna Rumunka i tada bila veoma lepa i atraktivna.

Madalina je započela karijeru sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala kao danas. Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, a jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući izgledu i šarmu očarala mnoge poznate muškarce.

madalina genea pre operacija
LASCANA / Planet / Profimedia 

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni romansa sa Leonardom Dikaprijom. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, a osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Lepa Rumunka bila je sa slavni m muškarcima

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom.

Navodno, problemi sa bivšim partnerom započeli su s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije pošlo za rukom.

madalina genea važi za jednu od najlepših žena
Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Madalina se bavila baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji "Plesa sa zvezdama", a takođe se pojavila i u spotu pevača Erosa Ramacotija. Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

za madalinu kažu da je nova sofija loren
Instagram 

Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren. Pisalo se čak i da se operisala kako bi ličila na slavnu glumicu, a koliko se Madalina promenila u međuvremenu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Youtube Lepa Rumunka privlači pažnju gde god dođe


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!