Šarlin Spiteri pevačica popularnog benda "Texas" nakon dugo vremena viđena je u javnosti i to u jednom londonskom pabu, dok joj je društvo pravio kolega iz iz benda Džoni Mekilon.

54-godišnja Šarlin retko izlazi, a najnovije fotografije pokazuju koliko se promenila od dana najveće slave. Paparaci su je uhvatili bez šminke i u opuštenom izdanju, a sudeći po izrazu lica nije joj baš bilo drago što su je snimili.

šarlin spiteri nekada
Shutterstock 

Šarlin i Džoni ujedno su i osnivači kultnog benda kojei su pokrenuli 1986. godine. Njihov prvi singl "I Don't Wanna Lover" bio je dokaz da su doneli pravu odluku jer je odmah postao veliki hit na top listama.

Nakon toga novi hitovi su se samo ređali, a Šarlin je postala jedan od najprepoznatljivijih vokala 90-ih godina.

Pre četiri godine udala se za svog dugogodišnjeg partnera Brajna Vilijamsa u svom domu u Velesu pred 500 zvanica. Šarlin i Brajan imaju ćerku Mist koja se bavi manekenstvom, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pevačica benda Texas snimjlena u pabu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!