Bugarin Grigor Dimitrov možda je izgubio od večnog rivala, prijatelja i "pobratima" Novaka Đokovića u trećem kolu mastersa u Rimu, ali je zato i te kako dobio kada je reč o ljubavi.

Naime, malo nakon okončanog meča, okačio je stori na kojem je označio jednu od najlepših žena svih vremena, Rumunku Madalinu Geneu, a da ih vezuje nešto više od prijateljstva bilo je jasno kada je ona podelila istu fotografiju uz reči: "Godinu dana kasnije, na istom mestu".

Madalina Genea videla se sa Grigorom dimitrovim.
Instagram 

Dimitrov, koji važi za jednog od najvećih zavodnika među teniserima u prošlosti je izlazio i sa Serenom vilijam, Marijom Šarapovom, ali i jednom od najzgodnijih pevačica Nikol Šerzinger, sada je očigledno pao na čari slavne lepotice za koju kažu da je nova Sofija Loren. 

Zanimljivo je da se do skoro pisalo o njenoj obnovljenoj romansi sa Leonardom Dikapriom, međutim, čini se da ga je slavna lepotica otkačila zbog Novakovog dobrog druga.

Madalina Genea je otkačila Leonarda Dikaprija.
Gennaro Leonardi / Zuma Press / Profimedia 

Inače, kada je reč o Madalini, njen ljubavni život nije bio ništa manje buran od Grigorovog. Na popisu njenih bivših ljubavnika našla su se mnoga poznata imena, uključujući Džerarda Batlera, Majkla Fasbendera, Erosa Ramacotija i Leonarda DiKaprija.

madalina Genea je izlazila sa brojnim poznatim muškarcima kao što je Džerard Batler.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Iz veze s rumunskim peduzetnikom Mateom Stratanom ima ćerku Šarlot, a ljubila je i Italijana Andrea Kastanjolu od kojeg se nije odvajala do 2021.

Madalina iz bivše veze ima ćerku.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kada je reč i Genei i Dimitrovu još uvek nema zvanične potvrde o njihovoj vezi, te je nejasno šta se tačno dešava između njih dvoje, ali fanovi širom sveta ne prestaju da navijaju za ovaj par.

Bonus video:

Madalina Dijana Genea Instagram/officialmadalinaghenea

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!