Od kako je raskinuo dugogodišnju vezi sa manekekom Kamilom Morone, Leonardo Dikaprio menja partnerke kao na traci. Svako malo viđen je sa novom, po pravilu, mlađom devojkom, ali za sada nema nameru da se skrasi. 

Samo što je pre nekoliko dana uhvaćen sa dugonogom voditeljkom Majom Džamom, sada se obreo u društvu slavne bivše, najlepše Rumunke Madaline Genee. 

Leonardo Dikaprio menja devojke kao na traci.
Shutterstock 

Naime, Leonardo je bio redovan gost na ovogodišnjim nedeljama mode, te je nakon Londona skoknuo i do Milana. Naravno, podrazumeva se da je bio redovan i na svim zabavama sa selebritijima, a upravo na jednoj od tih ukrstili su mu se putevi sa bivšom devojkom.

Leonardo Dikaprio ne propušta žurke slavnih.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Madalina i Leonardo zabavljali su se 2011. godine, kada je u Australiji snimao film "The Great Gatsby" u kojem on igra glavnu ulogu. Veza doduše nije dugo potrajala, ali se sada, nakon novih paparaco fotografija, mnogi pitaju da li su obnovili odnos ili su i dalje samo prijatelji. 

Madalina Genea srela se na žurki sa Leonardom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Leonardo je posetio čuveni klub "Crvena soba" u Milanu, i tu je bio u veoma zanimljivom društvu, a glavna zvezda bila je, niko drugi do najlepša Rumunka Madalina. U uskom providnom kombinezonu sa šljokicama i vrtoglavim potpeticama svojom pojavom oduzimala je dah, a nešto kasnije uslikana je i kako ulazi u automobil čuvenog glumca.

Madalina Genea ušla je u leonardov automobil.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Madalina, koja ima 35 godina, i te kako je prešla njegovu starosnu granicu, s obzirom da je poznato da ne izlazi sa devojkama starijim od 25, a da li je ovo bila afera na jednu noć, ili će nekadašnji par ponovo uploviti u vezu ostaje da vidimo u narednim danima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!