Samo dan nakon što se pisalo da je Leonardo Dikpario dve noći zaredom uživao na gala zabavama sa atraktivnom voditeljkom, pojavile su se fotografije na kojima zajedno odlaze sa Moncler revije.

Podsetimo, čuveni glumac Leonardo Dikaprio bio je jedan je od najpoznatijih gostiju tokom nedavno održane Nedelje mode u Londonu (17- 21. februar).

Leonardo Dikaprio snimljen sa bivšom učesnicom rijalitija
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Uz to je bio i domaćin žurke koja je pratila Fashion week, te dao dodatan razlog iz kog se može zaključiti da se slavni neženja neće uskoro skrasiti.

Ipak, kako navode strani mediji, sa zanosnom brinetom stvar bi mogla da bude ozbiljnija. Misteriozna lepotica, imajući u vidu njegove prethodne partnerke, se po svemu uklapa u njegov tip devojke.

Ipak, ona ima 28 godina, a da li glumac krši pravilo da se ne zabavlja sa devojkama starijim od 25 godina, još uvek se ne može zaključiti.

Maja Džama viđena sa Leonardom Dikapriom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Koliki je Leonardo Dikaprio zavodnik govore i njegove bivše izabranice. Podsetimo, Leonardo je između ostalog izlazio s Kamilom Morone, Blejk Lajvli, Toni Garn, Bar Rafaeli, kao i Žizel Bundšen. Ipak, najveća mana su mu "Leova pravila". Naime, navodno svaka devojka slavnog glumca morala je da poštuje određene stvari ukoliko je u vezi sa njim.

Leonardo Dikaprio ima pravila u vezi.
Shutterstock 

Tako je svakoj njegovoj devojci bilo zabranjeno da priča sa novinarima, mora da voli isto što i on, mora uvek da izgleda odlično, ali i mora da ima manje od 25, jer, kao što je poznato, svaka je postala bivša kada je došla u te godine.

I dalje nikome nije jasno u čemu je misterija broja 25 i zbog čega Leo godinama ne može da se skrasi ni sa jednom devojkom, ali čini se da mu se Maja Džama baš svidela, a mnogi kažu i da je njegov tip.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!