Leonardo Dikaprio se ne smiruje od kako je raskinuo prošle godine sa Kamilom Morone. Podsetimo, iako se mislilo da će par završiti pred oltarom, do toga nije došlo. Dikaprio je raskinuo sa njom i to malo nakon njenog 25. rođendana što je poznato kao gornja granica preko koje glumac ne ide. Inače, Kamilu je upoznao još kada je imala samo 10 godina, a samo nekoliko godina kasnije ona je postala njegova devojka.

leonardo dikaprio je prošle godine raskinuo sa kamilom.
Profimedia 

Kako stvari stoje, nastavio je sada u istom maniru, s obzirom da njegova nova izabranica ima jedva 19 godina. U pitanju je izraelska manekenka Eden Polani, a od kako se saznao identitet njegove devojke, mreže su se usijale od komentara.

Leonardo Dikaprio ima novu devojku.
Click News And Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je razlika u godinama nešto što je normalno u Holivudu, mnogi su mišljenja da bi Dikaprio ipak trebalo da se okane dece. 

Ako uzmemo u obzir da je tokom panedemije ova mlada devojka još uvek išla u školu, te da u vreme kada je Leo "harao" scenom i snimio čuveni "Titanik" nije ni bila u planu, jasno je zašto su mnogi zgroženi njihovom novom vezom. 

"Molim vas da mi neko objasni šta muškarac blizu 50. ima zajedničko sa jednom 19-godišnjakinjom?", "Neka ga neko zaustavi, ovo je čista pedofilija", "Još malo pa može deda da joj bude", "Zašto ove mlade devojke misle da je ovo okej i da im je ovo karta za uspeh".... samo su neki od koemntara koji su se mogli pročitati na mrežama. 

Inače, glasine su krenule nakon što je par viđen na jednoj zabavi. Iako su isprva govorili da su samo prijatelji kasnije su uhvaćeni u još nekoliko prilika, i čini se da njihov odnos definitivno prevazilazi prijateljski.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!