Izgleda da starim navikama nema leka. Barem je tako u slučaju Leonada Dikaprija koji ne odustaje od toga da izlazi isključivo sa barem dve decenije mlađim devojkama. Nakon što se neko vreme šuškalo da je sa Điđi Hadid, zbog koje je prekršio brojna pravila poput da se ne zabavlja sa devojkama koje su starije od 25, pogotovo ako imaju decu, nedavno je uslikan sa novom devojkom, mladom glumicom Viktorijom Lamas (23). 

Njen otac je glumac Lorenco Lamas, najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Sokolov greben‘, a majka Šauna Sand, glumica i nekadašnja Plajboj zečica. 

Leonardo i Viktorija nedavno su odvojeno napustili Birds Street Club, ali su zajedno ušli u automobil. Navodno, oni nisu zajedno (još uvek), već su bili tu sa većim društvom, a izvori tvrde da su rešili da se "polako upoznaju".

Naravno, istog trenutka mnogi su se pitali kako je na sve to reagovala Điđi, a odgovor je mnoge iznenadio. Naime, iako se šuškalo da se večiti neženja do ušiju zaljubio u Điđi, kojoj je pravo ime Jelena, te da su čak pričali i o venčanju, čini se da slavna manekenka nije delila njegov eutuzijazam. Naprotiv, ako je verovati izborima bliskim nekadašnjem paru, oni tvrde da Điđi njihovu vezu nije shvatala ozbiljno.

Slike sa mladom manekenkom nisu je zabrinule. Izvor je za Page Six rekao da "Dikaprio i Hadid veoma vole jedno drugo, ali nijedno od njih trenutno ne želi ništa ozbiljno".

"Điđin prioritet je njena ćerka. Nema energije da trči za Dikaprijem. Njegova rutina je previše za nju", dodao je izvor zbog čega su priče o "krizi srednjih godina" glasnije nego ikad. 

Điđi Hadid je prioritet ćerka a ne Dikaprio.
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naravno, komentari na mrežama nisu izostali, te su Dikaprija prozivali da se sa "48 i dalje ponaša kao klinac".

"Šta glumi sa ovom kajlom, zar ne ne vidi koliko je smešan", "Lice podgojeno, samo što ne pukne, ali bitno da je lančugu stavio oko vrata", "Koliko je tužno kada čovek u ovim godinama misli da je dečačić", "Imao ozbiljnu devojku, ali ipak mu draža deca"... samo su neki od komentara...

leonarda dikaprija drma kriza srednjih godina.
Click News And Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ostaje da vidimo da li će se i kada Leonardo zaista "dozvati pameti", i da li je ovo zaista kraj ljubavi između njega i Điđi.

Podsetimo, Leonardo je između ostalog izlazio s Kamilom Morone, Blejk Lajvli, Toni Garn, Bar Rafaeli, kao i Žizel Bundšen, a svaka od njih postala je bivša pre nego što je napunila 25.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!