Kada ste Nikol Šerzinger, teško da bi iko pomislio da imate probleme u ljubavi. Uostalom, kad ona sa takvim telom i lepotom ne može da nađe dečka, šta onda da radimo mi ostali, "obični smrtnici"?

Međutim, i Nikol je dugo bila, kao i sve druge žene - vodila se srcem, ma koliko naletala na pogrešne izbore.

Srećom, zgodna pevačica je ipak uspela da nađe "gospodina pravog", a nedavno je sa njim proslavila i 44. rođendan na odmoru u Italiji.

Njen izabranik ju je tom prilikom iznenadio romantičnom večerom i tortom, a izvori bliski paru navode i da su im svadbena zvona bliža nego ikad pre, te da je samo pitanje dana kada će je bivši ragbista Tom Evans (36) zaprositi.

nikol je tom iznenadio romanticnom vecerom i tortom za njen 44 rodjendan
printscreeen/instagram 

Nakon odmora u Italiji, pevačica je produžila u Grčku gde je najpre odmarala sa prijateljicama, a onda im se pridružio i Tom koji, sudeći po fotografijama, nije mogao da skine ruke sa prezgodne Nikol. No, ko bi ga krivio?

tom evans nije skidao ruke sa nikol serzinger
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lepa Filipinka i sa 44 izgleda kao da je duplo mlađa, a na izgledu, pogotovo u bikiniju, mogu joj pozavideti i 20-godišnjakinje.

Kako izvori bliski paru tvrde, Tom je ceni više od bilo kog prethodnog partnera, i zaista je sigurna u vezi sa njim, a retko se odvajaju. Međutim, ranije nije bilo tako. 

Podsetimo, Nikol je najpoznatija bila po vezi sa vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, sa kojim je ušla u vezu davne 2007. a zajedno su bili skoro 7 godina sa prekidima. Ipak, Luis nije bio spreman da se skrasi, a šuškalo se i da ju je varao. Strani mediji su pisali da je zapravo pravi razlog raskida njegova ljubav prema automobilima. "Moji automobili su moje bebe. Nekad sam govorio da ću imati devojku koja će morati da se navikne da mi je druga po važnosti, nakon mojih kola", rekao je jednom prilikom.

nikol serzinger bila je 7 godina u vezi sa luisom hamiltonom
Shutterstock 

Pričalo se i da se pevačica zabavljala sa Krisom Braunom, odnosno Rijaninim bivšim dečkom, ali i sa Drejkom. Ozbiljniju vezu pokušala je i sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (30), ali i on ju je varao na svakom koraku, ali su veoma brzo raskinuli. 

Dugo je bila i sama i suočavala se sa komentarima da je "žale jer je tako lepa, a ne može da nađe dečka", međutim sve se promenilo 2019. godine kada je započela romansu sa Evansom, a kako stvari stoje, nekadašnji ragbista se zaista trudi da joj za razliku od svih prethodnih zaista ulepša život.

nikol serzinger i tom evans
printscreen/instagram 

Još njihovih zajedničkih fotografija, kao i detalje sa proslave njenog 44. rođendana, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, printscreen/inastagram Rođendansko iznenađenje za Nikol Šerzinger