Madalina Genea jedna je od onih žena pored kojih možete samo da uzdahnete i da je gledate bez treptanja. Moderna Sofija Loren retko koga ostavlja ravnodušnim lepotom, a osim anđeoskog lika, njena zanosna linija takođe je presudna što je od najranjiih školskih dana završila na svetskim pistama, a potom i u svetu glume.

Međutim, iako je lako pomisliti da je Madalina "ubola" genetski džek-pot, i ona, kao i većina žena, ima periode kada nabaci koji kilogram, što je, nažalost, problem kada je vaš glavni posao da radite revije i budete pred kamerama 24/7.

Madalina Genea jedna je od najlepših žena.
Alberto Terenghi/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako je i sama ispričala, nakon rođenja ćerkice imala je problem da skine "višak", a nakon toga često joj se dešava da, ukoliko ne vodi računa šta jede, nabaci kilograme koji se odmah pokažu na nezgodnim mestima - sa strane, na stomaku i unutršanjem delu butina.

No Madalina ne praktikuje dijete, kako se dugo mislilo, već se kune u režim koji je već nebrojeno puta pokazao da daje sjajne rezultate uz minimum odricanja. Naime, zanosna Rumunka kune se u povremeni post, odnosno autofagiju. 

Madalina Genea održava liniju autofagijom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako kaže, to joj pomaže da isčisti organizam, ali i da se uvek nakon toga oseća dobro. "Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba", ispričala je Genea za CanCan.

"Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmenično", dodala je.

Madalina je ovim režimom uspela da istopi masne naslage, ali ne i obline, zbog čega se uvek rado vraća autofagiji kao rešenju, a uz to praktikuje i šetnju i lagane pilates vežbe kako bi zadržala tonus tela.

Inače, da ovako nešto zaista daje rezultate da se primetiti i po njenim novim fotografijama na kojima izgleda kao milion dolara. Madalina i sa 35 ima devojčaku liniju, a "viška" se potpuno rešila.

Madalina Genea dovela je liniju do savršenstva.
Todd Williamson/JanuaryImages / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Neki su komentarisali da je slavna manekenka sva izoperisana, te da izgled duguje intervencijama, ali da u svemu tome nema toliko istine da se primetiti ukoliko pogledate njene fotografije iz rane mladosti, iako je vidljivo da jeste imala određene korekcije na licu.

Sa druge strane, kada je reč o telu, složićete se da Madalina sad izgleda bolje nego ranije, a ukoliko je autofagija jedan od "alata" za ovakvo telo, možda nije loše pokušati, naravno, uz konsultaciju sa lekarom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!