Jedna od najlepših žena svih vremena Madalina Genea pojavila se na premijeri svog novog filma "Deep Fear" i zaustavila vreme! Zanosna glumica i manekenka prošetala je crvenim tepihom u izazovnoj kreaciji koja je prikovala poglede, a gotovo da nije bilo osobe koja je nije gledala sa oduševljenjem i divljenjem.

Moderna Sofija Loren pozirala je u beloj toaleti sa izrezom na grudima i kukovima, kao i dubokim šlicem, a provokativna toaleta tako je krojena da je u pravi plan istakla njene raskošne obline po kojima je i poznata. 

Madalina Genea pojavila se na premijeri novog filma.
Tom Nicholson for Mediterrane Film Festival / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogi se se i šalili da im je "jasno zašto je za njom izgubio glavu Grigor Dimitrov", njen novi dečko i jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića za kojeg često kažu da mu je "pobratim". 

Ipak, na premijeri na Malti, na crvenom tepihu nije bio Grigor, iako su pre nekoliko dana objavili zajedničke fotografije, i to baš u trenutku kada su se mnogi pitali da li je par još uvek zajedno. 

Madalina Genea oduševila je bezobraznom haljinom.
Tom Nicholson for Mediterrane Film Festival / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, priče o njihovoj vezi otpočele su kada je Madalina pratila njegov meč, i to malo nakon što se šuškalo da se pomirila sa Dikapriom, nakon čega je sa slavnim bugarskim zavodnikom otišla na večeru.

Madalina Genea bila je na večeri sa Grigorom.
Instagram 

Grigor ju je označio na storiju, koji je ona repostovala, međutim, nakon toga, par se nije mogao videti zajedno, sve do nedavno. Ljubav je, čini se, jača nego ikad pre, jer je Madalina nedavno podelila fotografiju na kojoj teniser uživa u suncu uz reči: "Najbolji smo".

Madalina Genea označila je tenisera na storiju.
Instagram 

Naravno, nije trebalo mnogo da joj i Grigor odgovori sa: "Ti si ljubav", čime je jasno da su emocije i dalje jake, te da par i te kako provodi vreme zajedno, samo što to ne dele često na mrežama.

Madalina Genea definitivno je još uvek u srećnoj ljubavi sa teniserom.
Instagram 

Inače, Madalinu u poslednje vreme prate komplimenti da je lepša nego ikad pre, a s obzirom da je nedavno objavljena i kampanja za poznati brend donjeg veša i kupaćih kostima, priče da joj je karijera u zapećku definitivno su pale u vodu.

Pričalo se da je "sva operisana", te da je "lepa samo zato što zna da koristi Fotošop", kao i daje "uživo nula", ali lepa Rumunka sve ih je demantovala novim izdanjima koja su i najnevernije Tome ostavile bez reči.

O njenom izgledu često se polemiše, a da ipak nije sve delo estetske hirurgije pokazale su i njene stare fotografije, kako kada je bila dete, kao i iz rane mladosti, kada je tek krenula da se bavi manekenstvom.

Uostalom, pogledajte i sami njene stare objave:

Dovoljan je jedan pogled da vidite da je Madalina zaista prirodna lepotica, te da je na svom licu promenila samo sitnice, te ne čudi što su na nju padali i najbolji frajeri sveta poput gorepomenutog Dikaprija, Džerarda Batlera i mnogih drugih.

Madalina Genea bila je sa brojnim poznatim imenima.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Ipak, čini se da je sada našla sreću kraj Grigora, a njene nove fotografije na kojima sija više nego ikada pre samo potvrđuju pravilo da kada je žena voljena na pravi način ona tada postaje najbolja verzija sebe. 

Bonus video:

Madalina Diana Ghenea instagram/officialmadalinaghe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!