Najlepša Rumunka Madalina Genea ponovo je uspela da oduševi one koji je vole, ali i da zapuši usta "hejterima" koji je godinama prozivaju da je "plastična", "operisana" i slično. 

Dvojnica Sofije Loren novo je lice jedne kompanije veša, a njene izazovne fotografije našle su se na bilbordima širom sveta. Samo ćemo reći da je njen lik uspeo da zaustavi saobraćaj i natera i muškarce i žene da uzdahnu hipnotisano je gledajući bez da mogu da joj nađu ijednu manu.

Slavna lepotica izgledala je kao milion dolara, a od kako je sa jednim od najboljih prijatelja i "pobratimom" Novaka Đokovića, teniserom Grigorom Dimitrovim, čini se da zrači kao nikada do sada.

Veza je zasigurno prija, a golupčići su "uhvaćeni" u nekoliko prilika dok su razmenjivali nežnosti. Čini se da im emocije rastu iz dana u dan, a glumica i manekenka i teniser gotovo su nerazdvojni. 

Madalina sa Grigorom.
KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slobodno možemo reći da su mnogi muškarci (ali i žene) ljubomorni na to što ju je baš Grigor "ukrao", ali uzalud! Madalina je konačno srećna kao nikada do sada i zrači lepotom i energijom na koju niko ne može da ostane ravnodušan. 

Inače, ona je nedavno ponovo bila na meti kritika zbog priča da je intervencijama i fotošopom promenila lik. 

Iako su određene korekcije vidljive, činjenica je da je Madalina oduvek bila prelepa, što možete videti i na fotografijama u nastavku:

ds

Fotografije ne lažu, i jasno je da Madalina nije radila ništa što je narušilo njen lik, te je jasno zašto joj mnogi ne mogu odoleti, a pogotovo Grigor kojeg odavno nismo videli ovako zaljubljenog, a još fotografija najlepše žene pogledajte u galeriji u nastavku:

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Bonus video:

Madalina Dijana Genea Instagram/officialmadalinaghenea

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!