Madalina Genea nosi laskavu titulu "najlepše Rumunke koja je hodala zemljom", i to nije tek tako. Dovoljno je da pogledate njene crte lica i da shvatite da neodoljivo podseća na čuvenu Sofiju Loren, te da vam odmah bude jasno zašto je zovu i njenom dvojnicom.

Zanosna lepotica ostavlja bez daha pojavom, i gotovo uvek ćete je videti tip-top sređenu, ali se na njenom profilu mogu naći i fotografije na kojima je u kežual izdanjima. Međutim, čak i tada, jedna stvar je uvek tu - ajlajner, za koji su se neki šalili da bez njega ne ide ni do frižidera.

Madalina važi za jednu od najlepših žena sveta.
Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Čak i nedavno, kada je podelila snimak na kojem je pokazala kako izgleda priprema za crveni tepih, odnosno samo šminkanje, lepa glumica imala je olovku na kapcima, zbog čega su ponovo glasna govorkanja da bez make-up-a ne bi izgledala tako zanosno, s obzirom da je na početku videa jasno da i ona, kao i svi nema potpuno savršenu teksturu kože.

Mimo ove priče, nemoguće je ne spomenuti i da su mnogi mišljenja da Madalina lepotu duguje isključivo estetskoj hirurgiji. "Kada se saberu plastične operacije, šminka i Fotošop, nije teško izgledati fantastično", tvrde mnogi, no da li je to baš tako?

Nije nas mrzelo da provrtimo njen profil uzduž i popreko, kako bismo našli fotografije na kojima nema ni š od šminke, i u moru objava, postoje samo 3 na kojima nema ništa na licu. Nažalost, ukoliko ste se nadali da lepa Rumunka bez šminke izgleda neprepoznatljivo poput nekih drugih zvezda, varate se. Razlike su minorne, te je jasno da je Madalina jedna od retkih koja i bez šminke izgleda kao milion dolara. 

Uostalom, pogledajte i sami:

Madalina Genea bez šminke izgleda zanosno.
Instagram 

Fotografije su nastale u proteklih nekoliko godina, a čini se da se Genea nije previše promenila.

Madalina Genea ne nosi uvek šminku.
Instagram 

Glumica i sa šminkom i bez nje izgleda podjednako zanosno, i dokazuje da negovana koža i dalje nema premca, ali i da je njena lepota ipak više stvar prirode nego hirurga.

Madalina Genea je prirodno lepa žena.
Instagram 

Podsetimo, nedavno su se na mrežama našle njene fotografije sa početka karijere koje su samo pokazale šta je sve korigovala na sebi, odnosno da je sve radila sa ukusom.

Tako je primetno da je u prošlosti imala manje usne, ali i da su joj oči danas "zakrivljenije", što može biti rezultat određenih vidova liftinga.

Takođe je primetno da i da je suzila vrh nosa, kao i da je korigovala grudi, što ćete videti, ako prelistate stare fotografije, da je uradila tek nakon rođenja deteta. 

Inače, Madalina je karijeru započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama.

Lepotom je očarala i brojne slavne muškarce, počev od Džerarda Batlera, pa sve do Leonarda Dikaprija. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, a osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura.

Madalina je bila u vezi i sa Džerardom Batlerom.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno su problemi sa bivšim partnerom započeli s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo.

Bavila se baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji Plesa sa zvezdama, a takođe se pojavila i u spotu pevača Erosa Ramacotija.

Madalina je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!