Jedna od najlepših žena sa Balkana, glumica i manekenka Madalina Genea iznenadila je pre par dana svoje pratioce kriptičnom objavom na Instagramu po pitanju ljubavnog života.

Slavna lepotica koja je pre nekoliko meseci raskinula vezu sa, kako ga mnogi oslovljavaju,  "pobratimom Novaka Đokovića", Grigorom Dimitrovim, očigledno je teško prebolela ovu vezu, o čemu je u par navrata i sama govorila na mrežama. 

Madalina je teško prebolela vezu sa Grigorom.
KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog raskida je završila i u krevetu, depresivna, a jedino što ju je malo razgalilo bio je uspeh njenog režiserskog prvenca "Deep Feer" koji je pobrao pozitivne kritike, te bio u top 10 filmova na Netfliksu nedeljama. 

Lepa Madalina je kasnije dobila i nagradu na jednom festivalu, a iako se čini da u ljubavi nema sreće, potpuno je drugačija situacija na poslovnom planu gde ređa uspeh za uspehom. 

U isti mah, pored glume, veoma je angažovana na modnim projektima, a na njene nove fotografije malo ko bi ostao ravnodušan. 

No, uprkos osmehu na licu, čini se da Madalina još uvek nije prebolela sve što joj se dešavalo krajem prošle godine, te je podelila na svom profilu jedan motivacioni video, a ovo je u neku ruku zapušilo usta "hejterima" koji su do sada često ostavljali komentare da je "niko neće jer je fejk", "plastična", "nula bez Fotošopa" i slično. 

"Završila sam sa izlascima u 2024. Ne želim više da gubim vreme sa nekim ko samo želi da zabavlja druge ljude ili se igra sa mojim emocijama ili mi šalje mešane reakcije", glasi početak videa. 

Madalina Genea podelila je video na svom storiju.
instagram/officialmadalinaghene 

"Ne želim više da budem zbunjena u vezi. Tužno je to što ljudi spavaju sa drugima, zabavljaju se jedni sa drugima, ali niko ne završava u braku. Svi se samo zabavljaju", nastavljaju se reči motivacionog govornika u kojima se pronašla Madalina. 

"Niko nije lojalan, tako je teško naći lojalnost, nekoga ko hoće da bude s tobom zbog tebe. Zašto ne mogu da nađem nekog ko će biti sa mnom, a ne da zabavlja druge ljude na mrežama..."

Madalina je na taj način otkrila istinu o svim svojim partnerima, sa akcentom na poslednjeg za kojeg je i sama mislila da je "onaj pravi". 

Ma koliko da je Rumunka lepa, zavodljiva, talentovana, uspešna... činilo se da su je muškarci samo koristili, a neki su je i varali, kao što se upravo šuškalo za bugarskog tenisera. Naravno, ove priče nisu potvrđene, te nije poznato da li je zaista došlo do prevare ili ne. 

Madalina Genea nije mogla da zadrži nijednog muškarca.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Pročitajte još: PRIČALI SU DA JE PLASTIČNA, BEZ TALENTA, LIKOVALI KADA JU JE NOVAKOV BRAT ŠUTNUO: A lepa Balkanka sad je zvezda Netflixa

U isti mah, nju su, samo zato što je lepa, nazivali "sponzorušom", "preoperisanom", "površnom"... pisali da samo "juri za moćnim muškarcima", iako je i sama pokazala nebrojeno puta, da joj nije potreban neko da bi uspela. 

Nakon raskida sa Grigorom mogli su se pročitati i komentari da je "pobegao kada je shvatio da im deca neće naslediti Madalinino operisano lice". 

ĆErka Madaline Genee.
instagram/officialmadalinaghene 

Doduše, dovoljan je jedan pogled na ćerku lepe Rumunke da vam bude jasno da je devojčica zapravo nasledila "mamino operisano lice", odnosno, da je Genea zapravo prirodna lepotica, iako je imala par korekcija. Uostalom, pogledajte neke njene stare fotografije: 

Slike govore više od 1000 reči. Nažalost, lepota nije merilo uspeha i da li će neko pronaći ljubav ili ne, te ostaje samo da se nadamo da će i slavna Balkanka ipak uspeti da nađe svoju sreću sa muškarcem kojem neće biti samo trofej i ništa više.

Instagram, Youtube Lepa Rumunka privlači pažnju gde god dođe

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Madalina Dijana Genea Instagram/officialmadalinaghenea

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!