Madalina Genea odnedavno je ponovo solo, nakon što je neko vreme uživala u vezi sa dobrim drugom, ili kako neki kažu "pobratimom" Novaka Đokovića, Grigorom Dimitrovim

Od kako se saznalo za njihovu romansu, zli jezici kao da su dodatno radili na tome da ih rastave, te su se nakon raskida provlačile i priče da je jedna od najlepših žena sveta ostavljena jer je od Grigora tražila novac i slično. 

Takođe su se stalno spominjale njene operacije i ponovo provlačile priče da je "sva plastična". Komentari su otišli toliko daleko da su pojedinci pisali da je "Grigor shvatio da njihova deca neće naslediti mamino operisano lice"

Madalina Genea i Grigor Dimitrov tokom romanse.
KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, svi oni koji su išta loše govorili o izgledu zgodne Rumunke, sada su zaćutali kada je slavna lepotica podelila fotografije i snimke sa ćerkom. 

Ćerka Madaline Genee.
instagram/officialmadalinaghene 

Čini se da je devojčica nasledila upravo to isto "mamino operisano lice", čime je zapravo dokazano da iako je Genea imala određene korekcije, pre svega toga je bila prirodna lepotica. 

Uostalom, na njenu lepotu pali su neki od najboljih frajera današnjice poput Džerarda Batlera i Leonarda Dikaprija, a njene stare fotografije samo su potvrdile ono što "hejteri" ne žele da priznaju - Madalina je bila lepa i pre svih intervencija

Džerard Batler je ljubio Madalinu Geneu.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Pročitajte još: LJUBIO JE PRELEPU BIVŠU NOVAKOVOG "BRATA" I PITA SE DA LI JE GEJ: Najbolji je frajer a spava i sa ženama i sa tipovima

Ćerkica Šarloza koju je dobila u vezi s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom njena je kopija i verovatno će i nadmašiti slavnu mamu, te nema sumnje da je nasledila najbolje od roditelja.

Ćerka Madaline Genee je preslikana majka.
instagram/officialmadalinaghene 

Fotografije ne lažu, i jasno je da Madalina nije radila ništa što je narušilo njen lik, te je jasno zašto joj mnogi ne mogu odoleti i mogu samo da joj zavide, a u nastavku pogledajte slike iz njenog detinjstva i sa početka karijere i procenite i sami.

U galeriji pogledajte još njenih fotografija.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Madalina Dijana Genea Instagram/officialmadalinaghenea

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!