Madalina Genea možda je jedna od najlepših žena koje šetaju zemljom, ali sreće u ljubavi baš nema. Iako se mislilo da je konačno našla "onog pravog" kada je uplovila u vezu sa Grigorom Dimitrovim, inače pobratimom i dobrim drugom Novaka Đokovića, čini se da je njihova veza ipak naišla na prepreku koju nisu mogli da prevaziđu. 

Madalina Genea prekinula je vezu sa Grigorom.
KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da stvari ne štimaju bilo je jasno kad su Madalina Genea, koju porede sa Sofijom Loren, i bugarski teniser izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama. Njih dvoje nisu precizirali razloge raskida, ali zato svetski mediji imaju različite teorije.

Tako jedni tvrde da je Madalina tražila od svog dečka 500 hiljada evra za pokretanje svog modnog biznisa, što je on odbio, a to je bila kap koja je prelila čašu. Drugi navode da je lepotica uhvatila Grigora Dimitrova s drugom.

Nagađanjima nije pomoglo ni njihovo "prepucavanje" na Instagramu. Najpre je Dimitrov napisao na mrežama "Lojalnost se ne može kupiti novcem", međutim Genea  mu nije ostala dužna. Naprotiv, usledio je brutalni odgovor. "Odustajanje od privremene zabave zbog izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak."

Madalina je bila u vezi sa Grigorom.
Tom Nicholson for Mediterrane Film Festival / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Grigor je u prošlosti bio poznat po vezama sa brojnim drugim slavnim damama poput Marije Šarapove i Nikol Šerzinger. Veza sa Nikol je i prekinuta jer ju je teniser varao na svakom koraku, te nije isključeno da u pričama da je prevario i Madalinu ima istine.

Grigor sa bivšom devojkom Nikol.
XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, čini se da je Madalini ipak teško pao raskid, te se u jednom trenutku oglasila i rekla: "Hvala vam, nadam se da ću uskoro moći da ustanem iz kreveta", a da li će par ipak uspeti da prevaziđe prepreke ili ne ostaje da vidimo.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Bonus video:

Madalina Dijana Genea Instagram/officialmadalinaghenea

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!