Nakon više nego turbulentnog perioda, Madalina Genea sada se ponovo smeje. Razlog - veliki kao kuća, što se kaže, s obzirom da je njen novi film "Deep Fear", u kojem igra jednu od glavnih uloga, ali i koji je njen producentski prvenac, broj jedan u čak 10 zemalja na Netfliksu. 

"Ovo je ogromno! Broj 1 u top 10 na Netfliksu širom sveta! Broj 2 u SAD, broj 2 u Velikoj Britaniji... Ne mogu da verujem! Oči će mi ispasti koliko sam plakala. Kao vodeći i izvršni producent ovog projekta moram da kažem da ne mogu dovoljno da se zahvalim svakoj osobi koja je uključena! Uspeli smo!", napisala je Madalina, a pozitivni komentari samo su se ređali jedan za drugim. 

Svi oni koji su govorili da je "lepa, ali ne i talentovana", sada su zaćutali, a Madalina je, opravdano, slavila svoj uspeh. 

Lepotica koju je šira javnostu upoznala nakon filma "House of Gucci", dugo je bila okarakterisana kao "plastična", "preoperisana", ali i kao "ona koja ćezauvek biti samo devojka moćnih muškaraca"

Lepa Rumunka u prošlosti je ljubila Džerarda Batlera, Leonarda Dikaprija, ali i "pobratima", odnosno dobrog druga Novaka Đokovića Grigora Dimitrova, no, u isti mah, ona nije prestajala da radi kampanje za velike brendove i da gradi svoje ime u svetu modelinga i pored "moćnika" sa kojima je bila. 

Madalina Genea je bivša Džerarda Batlera.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Svaki njen uspeh je, i pored svega toga, bio osporavan, te se govorilo da "ništa ne bi uradila da nije operacijama izmenila lik" i slično.

Kada je raskinula sa Dimitrovim, za kojeg se mislilo da je "gospodin pravi", Madalina je pala u krevet, kako je i sama priznala, otkrivši da je raskid teško podnela, no novi poslovni uspeh definitivno ju je "podigao iz mrtvih", što je nedavno napisala na mrežama.

Madalina Genea je ljubila moćne muškarce.
KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pročitajte još: LJUBIO JE PRELEPU BIVŠU NOVAKOVOG "BRATA" I PITA SE DA LI JE GEJ: Najbolji je frajer a spava i sa ženama i sa tipovima

Svi koji su sumnjali u talenat lepe Balkanke sada samo mogu da gledaju njen uspeh, a nema sumnje da je ovo tek početak s obzirom da se Madalina veoma dobro snašla u svetu glume.

U isti mah, uspeh novog filma zasigurno je i način da se vrati u fokus holivudskih lovaca na talente, i da dokaže da nije samo još jedno lepo lice koje se celog veka izvlači samo na to. 

Ostaje da vidimo da li će Madalina uspeti u nameri da se konačno domogne Holivuda, a do tada, pogledajte još neke fotografije ove prelepe žene.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Madalina Dijana Genea Instagram/officialmadalinaghenea

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!