Eva Mendez nedavno je šokirala sve kada je dala prvi intervju nakon dve godine skrivanja. Svi su iznenađeno gledali u njeno podbulo lice, i pitali se da li se to nekada jedna od najlepših žena Holivuda ugojila ili je preterala sa botoksom

Međutim, isto pitanje se postavilo i sada, kada je objavila novi video na svom Instagram profilu. Negativne reakcije ređale su se jedna za drugom.

"Šta će joj botoks", "Ne razumem zašto je to sebi uradila", "Kad se nasmeje, samo što konci ne popucaju, nikada joj lice nije tako izgledalo", "Nemam ništa protiv intervencija, ali ovo je preterano", "Ovo više nije Eva", pisali su ljudi. 

I zaista, kada pogledate snimak, u trenutku kada se Eva nasmejala, njeno lice se promenilo i poprimilo grimasu kakvu često imaju oni koji su preterali sa filerima ili botoksom. 

U isti mah, Mendez je na fotografijama koje su nastale na ovom snimanju, izgledala potpuno normalno, iako nije isključeno da su slike fotošopirane. 

Njeni obožavatelji svakako su veoma zbunjeni različitim licima, te ostaje samo da nagađamo da li je lepa glumica nešto radila ili ne na svom licu. Jer, kada se uporedi, čini se da su joj obrazi i nauobijalne bore popunjenije, kao i da više nema podočnjake, a posebno je čudan deo oko vilice, koja kao da je isturenija, što ranije nije bio slučaj.

Uostalom, pogledajte kako je izgledala nedavno kada je davala prvi intervju nakon dve godine skrivanja:

Eva Mendez nedavno.
NBC/Today Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

A kako je izgledala ranije, u doba najveće slave, pa procenite sami.

Pročitajte još: VAŽE ZA NAJMISTERIOZNIJI POZNATI PAR: Glumica se zbog njega odrekla karijere, a skoro nikada se ne pojavljuju zajedno

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

botoks flasteri TikTok/rachelsskin

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!