Od samog početka veze, Rajan Gosling i Eva Mendez retko su se mogli videti u javnosti. Za sve ove godine koliko su zajedno, postoji svega nekoliko zajedničkih paparaco fotografija, te je bilo pravo iznenađenje što su fotografi konačno mogli da ih "uhvate" zajedno

Eva i Rajan proslavljali su rođendan jedne od njihovih devojčica, sudeći po papirnoj kapici koju je glumica nosila na glavi, a slavlje je upriličeno u jednom hotelu zatvorenog tipa. 

Eva Mendez je proslavljala rođendan devojčica.
CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepa glumica i dalje je zanosna kao u vreme najveće slave, a ma koliko da nedostaje svetu glume, čini se da u skorije vreme nema nameru da se istom i vrati, na žalost njenih fanova.

Zapravo, mnogi su mišljenja da je Rajan Gosling od nje napravio domaćicu, te da je ona ta koja sve radi oko dece, čisti i sprema, iako glumački par ima bogatstvo između 70 i 90 miliona dolara. 

Rajan Gosling je navodno od Eve napravio domaćicu.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

I pored tolikog novca, par navodno živi u dvosobnom stanu, i nemaju poslugu ni dadilje, već sve obavljaju sami. Nekada im pomognu Evini roditelji, a sve to rade jer žele da njihova deca imaju što normalnije detinjstvo. 

Eva Mendez i dalje živi u malom stanu.
BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No kako oni nisu baš nepoznati javnosti, jasno je da je odluka da samo jedno od njih radi, što je ovog puta palo na Rajana Goslinga.  

Ipak, daleko od toga da Eva ne radi ništa. Strast za čišćenjem pretvorila je u poslovni projekat. Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. Mendez voli da pere sudove i čisti sudoperu. 

"Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um", rekla je jednom prilikom glumica.

Par se odlučio i da decu školuje kod kuće. U početku je to radila Eva, međutim, sada devojčice imaju tutora koji ih podučava kod kuće i tokom putovanja.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Glumica nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!