Eva Mendez i Rajan Gosling možda su zajedno više od 12 godina, ali njihove zajedničke fotografije sa javnih događaja gotovo da možete da nabrojite na prste obe ruke.

Za sve ovo vreme, čak su i paparaci imali muke da ih uhvate zajedno. Ipak, par ima jedan od najstabilnijih odnosa u Holivudu, a možda je upravo razlog to što svoju ljubav ljubomorno čuvaju od javnosti.

Eva Mendez krije svoju ljubav sa Goslingom.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Međutim, ljude je ipak zanimalo čemu bojkotovanje zajedničkih pojavljivanja, a odgovor je dala upravo Eva. Naime, majka dvoje dece, koja deli ćerke Esmeraldu (8) i Amadu (6) sa Goslingom toliko ceni svoju privatnost da odbija da kamere vuhvate nju i Goslinga zajedno.

Nakon što je na Instagramu podelila snimak iz prvog zajedničkog filma "The Place Beyond The Pines" tokom kojeg su započeli ljubavnu vezu 2012. godine, Mendes su pratioci pitali zašto ne objavljuje još snimaka sa 42-godišnjim glumcem.

"Kakav kul komentar, hvala vam", napisala je Mendez u odgovoru obožavaocu i dodala: "Ali mi te stvari ne radimo zajedno."

"Kao i ove fotografije koje sam postavljala, meni je prijatno da ih objavljujem samo zato što su već tamo (online)", dodala je ona.

U naknadnom komentaru na istu objavu, Mendez je dodala da se samo jednom pojavila na crvenom tepihu sa svojom "boljom" polovinom.

"Oh, čekajte – za one koji bi me mogli uhvatiti u ’laži’ – samo smo jednom bili zajedno na crvenom tepihu kada smo promovisali ovaj film", napisala je. 

Kada su je pitali da pojasni zašto se nije osećala prijatno da objavljuje njihove zajedničke fotografije, napisala je: "Pod ’nije mi prijatno‘ mislim na razotkrivanje našeg privatnog života koji cenimo. I dalje umirem od želje da snimim još jedan film sa njim…"

Podsetimo, dugo se šuškalo da se Mendez odrekla karijere zbog Goslinga, kao i da nakon porođaja nije izlazila iz kuće. 

"Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim curicama kod kuće", rekla je svojevremno, potvrdivši da je zbog porodice i vaspitanja dece rešila da zapostavi karijeru, iako je ista bila na vrhuncu u tom trenutku.

Eva i Rajan posvećeni su roditelji.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Eva je za jedan australijski radio otkrila da pre nego se zaljubila u Rajana nije ni razmišljala o deci. Iako je prvo dete rodila s 40, a drugo s 42 godine, glumica je otkrila da su joj deca potpuno promenila život i to na bolje.

Eva Mendez je priznala da pre Rajana nije razmišljala o deci.
Shutterstock 

Takođe, glumica je u više navrata otkrila svoje mišljenje o instituciji braka – priznala je da ne veruje u to jer je koncept zasnovan na staromodnim verovanjima. "To je veoma zastarela, arhaična kreacija", rekla je ona. "Brakovi su nekada bili vezani za imovinu. Koliko je to neromantično? Muž i žena, to su veoma neseksi reči".

Eva je potom istakla i da voli starije parove koji nisu u braku. "Zapravo mislim da je veoma seksi kada si sa nekim u pedesetim ili šezdesetim i možete da kažete: To je moj dečko."

Eva Mendez nije verovala u brak do skoro.
AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, sada se čini da se par ipak predomislio, odnosno da je Eva ipak odlučila da kaže "da" Rajanu, jer je postavljala fotografije sa burmom, da bi kasnije i sama potvrdila u neku ruku da su ipak venčani.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!