Slavna glumica Eva Mendez otkako je postala majka posvetila se porodici i povukla sa scene. Eva, koja se nedavno udala za svog dugogodišnjeg partnea i kolegu Rajana Goslinga retko se može videti u javnosti. Paparaci su imali priliku da je nedavno snime na ulicama Sidneja dok je napuštala SPA centar, a kao što smo i napisali, prava je retkost videti Evu na nekim javnim dešavanjima.

Lepa glumica izgleda kao da se zaledila u vremenu. Za njen izgled mnogi imaju samo lepe reči, a mogu se čuti i komenatri da je za to između ostalog zaslužan spokojniji život koji Eva vodi.

Eva svoj život ljubomorno čuva za sebe, uživa u majčinstvu što je u nekoliko navarata i istakla. Strani mediji su pisali da Eva dugo nakon rođenja dece nije želela da izlazi iz kuće, a svoju glumačku karijeru potpuno je zapostavila.

eva mendez snimljena u sidneju
BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim devojčicama kod kuće", rekla je svojevremno, potvrdivši da je zbog porodice i vaspitanja dece rešila da zapostavi karijeru, iako je ista bila na vrhuncu u tom trenutku.

Podsetimo, Rajan i Eva upoznali su se na setu "The Place Beyond the Pines" 2011. godine, u kojem su igrali par sa malim detetom. Međutim, strast sa malih ekrana preneli su i u realan život i uplovili u vezu. Par je dobio i dvoje dece - ćerke Esmeraldu Amadu (8) i Amadu Li (6).

eva mendez sa mužem rajanom goslingom
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Eva je za jedan australijski radio otkrila da pre nego se zaljubila u Rajana nije ni razmišljala o deci. Iako je prvo dete rodila sa 40, a drugo sa 42 godine, Menez je otkrila da su joj deca potpuno promenila život i to na bolje.

"Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako opet počinjem da se osećam kao osoba koje ima svoje ja", rekla je pre dve godine u intervjuu za "Women's Health".

eva mendez i rajan gosling imaju dvoje dece
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!