VAŽE ZA NAJMISTERIOZNIJI POZNATI PAR: Glumica se zbog njega odrekla karijere, a skoro nikada se ne pojavljuju zajedno

Rajan Gosling i Eva Mendez zajedno su već 10 godina, a njihova ljubavna priča posebno je zanimljiva ljudima jer se o njoj veoma malo zna.

Eva Mendez, Rajan Gosling
DFY+FKF / KCS Presse / Profimedia 

Rajan Gosling i Eva Mendez zajedno su već 10 godina, međutim, iako bi se mislilo da se o njihovoj ljubavi sve zna, istina je da svoju vezu od smaog početka čuvaju od očiju javnosti, a informacije daju gotovo "na kašičicu",

Ono što verne obožavatelje najviše zanima je kada će par konačno stati pred oltar i izgovoriti sudbonosno "da" s obzirom da su zajedno još od 2011. godine. U vezi su dobili dve devojčice, Esmeraldu i Amandu Li, a iako se već u nekoliko navrata pisalo o raznim trzavicama, oni bez ikakvih javnih skandala i dalje uspešno "guraju" kroz život.

Pre otprilike dve godine, svetski mediji pisali su da se par posvađao na Evinom rođendanu, a razlog je navodno razilaženje u stavovima jer je glumica paranoična po pitanju paparaca, te svoj privatni život na sve načine pokušava da sačuva od javnosti. Rajanu je, sa druge strane, takvog njenog ponašanja, navodno, dosta.

eva mendez
Instagram 

"Rajanu je dosta skrivanja. Preklinje Evu da izađe iz vile i pokaže se u javnosti", bile su reči kojima je izvor za medije tada opisao stanje u vezi ovog holivudskog para.

I dok se tada itekako pisalo o mogućem raskidu, više se čini da je sve to bila samo izmišljotina jer vidimo da su nakon decenije veze i dalje srećni i zadovoljni. Njihove emocije rasplamsale su se na setu filma "The Place Beyond the Pine", i od tada njihova ljubav cveta. Iako izbegavaju da govore jedno o drugome javno, Eva je svojevremeno priznala u intervjuu sa Oprom koliko ju je Gosling promenio i kada je u pitanju majčinstvo.

eva mendez rajan gosling
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Dogodio se Rajan gosling. Mislim, zaljubljivanje u njega. Onda mi je jednostavno imalo smisla imati djecu. To je veoma specifično s njim", rekla i dodala:

"Deca nisu ni svesna da su im roditelji itekako poznati. Mi smo samo mama i tata i pokušavamo to zadržati takvim što je dalje moguće".

I dok Eva ima Instagram iako na njemu nema nijednu fotografiju, Rajanu za sada ne pada na pamet da otvori nalog na ovoj popularnoj društvenoj platformi.

"Imam granicu kada je reč o mom muškarcu i deci. Pričaću o njima, isto uz granice, ali neću objavljivati fotografije naše svakodnevice. A i deca su nam još uvek mala, ne znam zašto je toliko bitno videti ih kako izgledaju. Neću ih objavljivati dokle god ne budu dovoljno stara da mi za to daju dopuštenje", rekla je jednom prilikom, a još fotografija ovog neobičnog para pogledajte u galeriji ispod:

PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Eva Mendez i Rajan Gosling

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši