Kada je 2014. godine rodila svoju prvu ćerku Esmeraldu Amadu, glumica Eva Mendez povukla se iz filmske industrije. Dve godine kasnije na svet je stigla i druga ćerka Amada Li. Slavna lepotica u potpunosti se posvetila porodici i od tada nije snimila nijedan film.

Retko se viđa u javnosti, uglavnom samo na događanjima vezanim uz promociju njene modne linije napravljene u saradnji s brendom New York & Company.

Znatiželjni paparaci ulovili su 47-godišnjakinju prilikom posete prijateljima. Eva je na ležerno druženje stigla u maksimalno ležernoj odevnoj kombinaciji. Nosila je trenerku iz humanitarne linije Mambacita koju je Vanesa Brajant lansirala s brendom Dannijo u znak sećanja na svoju ćerku Điđi Brajant.

eva mendez
Diggzy / JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Eva je svojom izjavom o trenerkama 2015. godine izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama. Naime, kada su je u jednom intervjuu pitali kako muškarca održati srećnim, lepotica je izjavila: Ne možeš nositi trenerku. Dame, to je najveći uzrok razvoda u Americi.

Negativne reakcije žena na društvenim mrežama bile su toliko jake da je čak i Rajan Gosling stao u obranu trenerki i svoje partnerke napisavši na Tviteru da je to bila samo šala.

Čini se da je Eva ipak promenila svoj stav o odevnom komadu koji je u poslednjih godinu dana zbog pandemije postao najpoželjniji i dosegao vrhunac svoje popularnosti. Mnoge slavne dame poput Paris Hilton, Dženifer Lopez i drugih prošle, a i ove sezone ne odolevaju udobnim trenerkama.

paris hilton
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Eva je ipak promenila mišljene, te modna ikona sada rado nosi ovaj udobni komad a više njenih modnih izdanja pogledajte u našoj galeriji ispod:

AGF s.r.l. / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram Eva Mendez