Lepa glumica Eva Mendez već godinama važi za jednu od najlepših žena Holivuda. Nakon što je započela romasnu sa kolegom Rajanom Goslingom, par je dobio dvoje dece, a Eva se u potpunosti se udaljila od glumačke karijere i posvetila odgoju dece i porodici.

"Eva ne napušta kuću otkako su dobili decu", otkrio je pre nekoliko godina izvor blizak porodici, dodajući i da je glumica patila od agorafobije, te da je holivudskom glumcu dojadilo da ga svakodnevno odbija kada joj predloži izlazak na večeru ili u šetnju. Inače, ona sama je 2017. otkrila da uživa da provodi vreme kod kuće.

"Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim curicama kod kuće", rekla je svojevremno, povtrdivši da je zbog porodice i vaspitanja dece rešila da zapostavi karijeru, iako je ista bila na vrhuncu u tom trenutku.

Izgleda da je glumica nedavno odlučila da su njene ćerke, destogodišnja Esmeralda i četverogodišnja Amanda sada već dovoljno velike da ne budu uvek s mamom, te je lepa Eva u jednom intervjuu otkrila da se sada oseća spremnom da se vrati svojoj staroj ljubavi - glumi.

Eva je za jedan australijski radio otkrila da pre nego se zaljubila u Rajana nije ni razmišljala o deci. Iako je prvo dete rodila s 40, a drugo s 42 godine, glumica je otkrila da su joj deca potpuno promenila život i to na bolje.

"Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako opet počinjem da se osećam kao osoba koje ima svoje ja", rekla je pre dve godineu intervjuu za "Women's Health".

Podsetimo, atraktivna glumica počela je da se zabavlja 2011. sa kolegom Rajanom Goslingom, a njihov brak danas važi za jedan od najstabilnijih i najlepših u svetu šoubiznisa. Par je 2014. dobio prvu ćerkicu Esmeraldu Amadu, a dve godine kasnije i drugu - Amadu Li.

Inače, Eva važi za jednu od najstilizovanijih dama u svetu šou-biza, pa tako žene širom sveta godinama kopiraju njen stil koji bi mogli opisati kao pravi chic damski.

Mendezova obožava cvetne dizajne, kao i komade sa tufnama, pa tako izgleda kao da je kod njen uvek proleće.

Izdvojili smo u galeriji nekoliko njenih izdanja koja zaista u potpunosti predstavljaju njen šareni modni izražaj:

Felipe Ramales / Splash / Profimedia, Carlos Tischler / Shutterstock Editorial / Profimedia Stilizovana glumica