Eva Mendez je, kako stvari stoje, sada gospođa Gosling, barem ako je suditi na konto fotografije koju je objavila na Instagramu. Naime, ona je pozirala u topu bez bretela, sa podignutom rukom, a svima je odmah privukla pažnju tetovaža na kojoj je pisalo: "de Gosling".

Naravno, fanovi su odmah zaključili da se lepa glumica konačno udala za svog dugogodišnjeg partnera, s obzirom da prefiks "de" odnosno "od" se u španskoj kulturi dodaje ženama kada se udaju, i dodaju muževljevo prezime.

eva mendez se udala.
Instagram 

Ovo doduše nije prvi put da se posumnjalo da je par rekao sudbonosno "da". Na Instagram fotografiji iz septembra, vidi se Evina ruka u polju cveća, a na domalom prstu vidi se prstenje koje podseća na verenički i burmu.

Podsetimo, Rajan i Eva upoznali su se na setu "The Place Beyond the Pines" 2011. godine, u kojem su igrali par sa malim detetom. Međutim, strast sa malih ekrana preneli su i u realan život i uplovili u vezu. Par je dobio i dvoje dece - ćerke Esmeraldu Amadu (8) i Amadu Li (6). 

Svoj život ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, a pričalo se i da Eva dugo nakon rođenja dece nije želela da izlazi iz kuće, a svoju glumačku karijeru potpuno je zapostavila.

"Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim curicama kod kuće", rekla je svojevremno, potvrdivši da je zbog porodice i vaspitanja dece rešila da zapostavi karijeru, iako je ista bila na vrhuncu u tom trenutku.

Eva je za jedan australijski radio otkrila da pre nego se zaljubila u Rajana nije ni razmišljala o deci. Iako je prvo dete rodila s 40, a drugo s 42 godine, glumica je otkrila da su joj deca potpuno promenila život i to na bolje.

eva mendez i rajan gosling su se venčali u tajnosti.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

"Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako opet počinjem da se osećam kao osoba koje ima svoje ja", rekla je pre dve godine u intervjuu za "Women's Health".

Inače, Eva je u više navrata otkrila svoje mišljenje o instituciji braka – priznala je da ne veruje u to jer je koncept zasnovan na staromodnim verovanjima. "To je veoma zastarela, arhaična kreacija", rekla je ona."Brakovi su nekada bili vezani za imovinu. Koliko je to neromantično? Muž i žena, to su veoma neseksi reči".

Eva je potom istakla i da voli starije parove koji nisu u braku. "Zapravo mislim da je veoma seksi kada si sa nekim u pedesetim ili šezdesetim i možete da kažete: To je moj dečko."

Međutim, sada se čini da se par ipak predomislio, odnosno da je Eva ipak odlučila da kaže "da" Rajanu.

PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Eva Mendez i Rajan Gosling

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!