Evu Mendez godinama nije bilo moguće videti u javnosti, pogotovo od kako je dobila decu sa Rajanom Goslingom. Mnogi su bili ubeđeni da se zbog porodice takoreći odrekla karijere, ali kao jedan od razloga navodi se i paranoja koja se otrgla granicama normale.

Pre otprilike dve godine, svetski mediji pisali su da se par posvađao na Evinom rođendanu, a razlog je navodno razilaženje u stavovima jer je glumica paranoična po pitanju paparaca, te svoj privatni život na sve načine pokušava da sačuva od javnosti. Rajanu je, sa druge strane, takvog njenog ponašanja, navodno, dosta.

"Rajanu je dosta skrivanja. Preklinje Evu da izađe iz vile i pokaže se u javnosti", bile su reči kojima je izvor za medije tada opisao stanje u vezi ovog holivudskog para.

Eva Mendez i Rajan Gosling posvađali su se jer ona odbija da napusti kuću.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Nakon toga, na prste obe ruke mogu se prebrojati paparaco fotke, a Eva se tek odskora može videti na pojedinim javnim događajima. Sada je gostovala u jednoj emisiji povodom Dana majki i osvrnula se na neke trenutke iz svog detinjsta. U jednom trenutku se i rasplakala nakon što je voditeljka poželela njenoj majci srećan praznik.

"Ona se trenutno ne oseća dobro, tako da mi to mnogo znači", rekla je Mendezova (48). "Ona je borac u svakom pogledu. Hvala vam", dodala je, ali nije želela da govori o detaljima stanja svoje majke.

Inače, glumica je pričala i o tome kako je njeno odrastanje uticalo na njene današnje roditeljske veštine.

"Stvarno sam se vratila u vreme kad sam bila mala", rekla je, "Mama je mogla da bude sa mnom kod kuće do neke moje osme ili devete godine. I ta sećanja su formirala ono što sam danas", dodala je.

Tokom proteklih nekoliko godina, Mendezova je glasno govorila o svojoj odluci da napravi pauzu od glume kako bi se usredsredila na podizanje njene i Goslingove dece.

Eva Mendez fokusirala se na odgajanje dece.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ranije je priznala da joj je to što ima decu dalo potpuno novu zahvalnost za ono kroz što je nezna majka prošla tokom odrastanje nje i troje braće i sestara.

"Ne mogu da verujem da je moja majka sa 24 godine imala troje dece mlađe od četiri godine. Bila je na Kubi i potpuno sama", ispričala je lepa glumica svojevremeno.

Eva Mendez vezana je za svoju majku.
pritnscreen/instagram 

"Tako da kada su sitni noćni sati i osećam se pomalo izgubljeno, pomislim na nju i shvatim da nemam prava da se žalim ni na šta."

Mendez je takođe u prošlosti priznala da pre nego što se zaljubila u Goslinga (41), u kasnim 30-im godinama, nije želela da ima decu.

"Rajanova mama, moja mama, Rajanove i moje sestre. To je "malo selo" koje nam je pomoglo", ispričala je sopstveno iskustvo kada je majčinstvo u pitanu.

"Moje srce je uz žene koje to rade same. U biti, dolazim iz porodice gde je bio jedan roditelj. Iako volim i svog tatu, mama je uglavnom sama odgajila nas četvoro" , rekla je Eva.

Eva Mendez objasnila je da se povukla iz glume da bi se posevtila porodici.
Shutterstock 

Inače, Eva se poslednji put pojavila u javnosti pre nekoliko meseci kada je viđena na ulicama Njujorka, a nakon toga povukla se u kuću ponovo, ali ovog puta, kako su pisali strani mediji, zbog nuspojava botoksa lica. Nije se oglašavala ni na mrežama, a kada su je pritisli, pravdala se da nema vremena da bude aktivna na Instagramu.

Bilo kako bilo, obožavatelji se nadaju da ćemo lepu glumicu ipak imati prilike da vidimo u skorije vreme, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!