Slavna glumica Eva Mendez nedavno je proslavila 48. rođendan, a otkako se povukla iz glume i posvetila porodičnom životu, retko se pojavljuje u javnosti.

Eva je rođena na Floridi, a nakon razvoda roditelja s majkom je otišla u Los Anđeles, gde je i odrasla. Srednju školu završila je u Kaliforniji, gde je upisala i fakultet, ali od studija je odustala kako bi se posvetila glumi.

Karijeru pred kamerama je započela nakon što je lovac na talente vidio njenu fotku u portfoliju svog prijatelja.

Niko ne zna kada i gde se venčala

Prvi film u kojem je glumila bio je horor iz 1998. godine "Deca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki", "Ghost Rider" i "Gresi očeva", na čijem je setu 2011. godine upoznala svog današnjeg supruga, glumca Rajana Goslinga.

Eva i Rajan upoznali su se na snimanju filma 2011 godine
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Par se venčao u strogoj tajnosti i niko ne zna tačno kada ni gde, a Eva je nakon udaje odlučila da se posveti porodičnom životu i napusti glumu.

Svoje prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je u 42. godini života, a dve godine kasnije s Rajanom je dobila i ćerku Amandu.

Eva i Rajan važe za jedan od najmisterioznijih parova u Holivudu
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Nakon porođaja nije želela da napusti kuću

U retkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz javnosti u nekoliko navrata naglasila je da uživa u majčinstvu i da se, nažalost njenih brojnih fanova, ne namerava vraćati glumi. 

Nakon što se porodila, odbijala je da napusti porodičnu kuću, otkrio je tada izvor blizak glumici. Navodno je patila od agorafobije, a ona sama je 2017. otkrila da uživa da provodi vreme kod kuće.

Eva je nakon porođaja patila od agrofobije
AGF s.r.l. / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim curicama kod kuće", rekla je svojevremno, potvrdivši da je zbog porodice i vaspitanja dece rešila da zapostavi karijeru, iako je ista bila na vrhuncu u tom trenutku.

Eva je za jedan australijski radio otkrila da pre nego se zaljubila u Rajana nije ni razmišljala o deci. Iako je prvo dete rodila s 40, a drugo s 42 godine, glumica je otkrila da su joj deca potpuno promenila život i to na bolje.

Eva i Rajan imaju dve ćerke
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako već godinama nije glumila, svakim novim pojavljivanjem u javnost izazove veliki interes, a njeni verni obožavatelji složni su u izjavama da je lepša nego ikada.

Zbog svoje savršene figure i predivnih crta lica na vrhuncu slave važila je za jednu od najlepših žena sveta, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!