Dok je glumac Ejdrijen Brodi u javnosti stvorio ugled nakon osvajanja "Oskara" za ulogu u drami "Pijanista", njegova devojka Džordžina Čepmen je u središte pažnje javnosti stigla kao supruga ozoglašenog producenta Harvija Vajnstina.

Ejdrijen Brodi i Džordžina Čepmen u vezi su već dve godine, a iako kriju detalje svoje ljubavi, ove nedelje su srećni i spremni stali pred fotografe u Los Anđelesu.

Glumac Ejdrijen Brodi se poslednjih godina retko pojavljuje u javnosti, a naročito od depresije nakon velike uloge, ali ove nedelje je stao pred fotografe zbog promocije nove serije "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" u Los Anđelesu. Uz njega je bila i Džordžina Čepmen, modna dizajnerka s kojom je u vezi poslednje dve godine.

Ejdrijen Brodi i Džordžina Čepmen na promociji nove serije.
Kay Blake / Zuma Press / Profimedia 

Par je izgledao srećnije nego ikada, ali detalje svoje ljubavi nisu odavali novinarima, kao ni do sada. 45-godišnja Džordžina je inače bivša supruga propalog filmskog mogula Harvija Vajnstina, a s Brodijem je u vezi od februara 2020. godine.

Ejdrijen i Džordžina su, kako mediji prenose, u ozbiljnoj vezi, a ona ga je upoznala i s ćerkama Indijom i Dašiel, koje je dobila u braku s Vajnstinom.

Ejdrijen i Džordžina su srećniji nego ikada nakon 2 godine veze.
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Vajnstin je pre nekoliko godina osuđen za seksualno zlostavljanje glumica. Zbog njega je pokrenut pokret #metoo i prema dosadašnjim svedočanstvima više od stotinu žena bile su njegove žrtve. Njegova supruga u početku je bila uz njega, ali onda je brzo zatražila razvod i izvinila se svim ženama koje je njen suprug povredio na bilo koji način.

Vajnstin je pre nekoliko godina osuđen za seksualno zlostavljanje žena.
Profimedia 

Ipak, postoje i oni koji smatraju kako je Džordžina znala za zlodela svog supruga i svejedno ostala uz njega kako bi promovisala svoj modni brend haljina Marchesa koji je gurao upravo Vajnstin.

Naime, poznata je priča kako je "prisiljavao" slavne glumice da na crvenim tepisima nose kreacije njegove supruge pa su se mnogi pitali kako Ejdrijen "ima želudac" da bude sa njom, ali glumac ne skida osmeh sa lica i očigledno ga nije briga za prošlost svoje supruge, kao ni komentare kakvi kruže.

Mnogi pitali kako Ejdrijen "ima želudac" da bude sa Džordžinom obzirom na njenu prošlost sa Vajnstinom.
RBE / KCS Presse / Profimedia 

U septembru 2019. godine Džordžinu su počeli da povezuju s glumcem i oskarovcem Ejdrijenom Brodijem s kojim je službeno priznala vezu kada su se pojavili na crvenom tepihu Tribeca filmskog festivala.

2019. godine Džordžinu su počeli da povezuju s glumcem i oskarovcem Ejdrijenom Brodijem.
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre Džordžine, Ejdrijen je od 2003. do 2006. bio je u vezi s Mišele Dupont, koja mu je bila i pratnja na dodeli Oskara.

Brodi je ljubio manekenku Elsu Pataki od 2006. do 2009. koja je godinu dana nakon njihovog prekida ušla u brak s jednim od najpoželjnijih glumaca na svetu, Krisom Hemsvortom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!