Vlasnica modnog brenda haljina Marchesa i glumica Džordžina Čepmen stigla je u središte pažnje kao supruga producenta Harvija Vajnstina.

Par je počeo da se viđa 2003. godine dok je on još uvek bio u braku sa svojom prvom suprugom. 2007. godine su se venčali i zajedno imaju dvoje dece.

Ćerka India Perl na svet je stigla 2010. godine, a sin Dašiel Maks Robert 2013. godine. Ipak, početak kraja započeo je 2017. godine kada su Vajnstina brojne holivudske glumice i ostale žene u filmskoj industriji optužile za seksualno zlostavljanje i silovanje.

Njegova supruga u početku je bila uz njega, ali onda je brzo zatražila razvod i izvinila se svim ženama koje je njen suprug povredio na bilo koji način.

harvi vajnstin
Profimedia 

U septembru 2019. godine Džordžinu su počeli da povezuju s glumcem i oskarovcem Ejdrijenom Brodijem s kojim je tek pre nešto više od nedelju dana službeno priznala vezu kada su se pojavili na crvenom tepihu Tribeca filmskog festivala i izgledali su jako zaljubljeno.

ejdrijen brodi i dzordzina cepmen
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Poslednje godine za Džordžinu su bile jako teške, a otkad je upoznala Ejdrijena je ponovo nasmejana. Već dugo je niko nije video tako srećnu i napokon ima osećaj da može da nastavi sa svojim životom", otkrio je izvor blizak dizajnerki još krajem 2019. godine.

Oskarovac je prošlog četvrtka viđen prvi put i u društvu njene dece, dok njihov tata sedi u zatvoru u Njujorki gde se suočava s novim optužbama.

dzordzina cepmen
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vesela ekipa viđena je u aerodromu Los Anđelesu i iako su se pokušali da se sakriju ispod maski, nisu mogli proći neopaženo, kao ni zaljubljeni pogledi ne tako novog, ali misterioznog para.