Osramoćeni američki glumac Armie Hamer prijavio se u centar za lečenje i rehabilitaciju na Floridi zbog zavisnosti o drogama, alkoholu i seksu.

Sve se događa nekoliko meseci nakon što su svet šokirale optužbe njegovih bivših devojaka da ih je silovao i psihički maltretirao.

Hamer je navodno kontaktirao bivšu suprugu Elizabet Čejnbers krajem maja i poručio joj da je spreman da potraži pomoć i obećao da će ostati u centru na Floridi u blizini Orlanda koliko god je potrebno, piše Vanity Fair.

- Glumac se 31. maja prijavio u centar na Floridi uz podršku porodice. Tamo se nalazi već nedelju dana - tvrdi izvor za časopis.

armi hamer
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Armi, Elizabet i njihovo dvoje dece navodno su viđeni na aerodromu Veliki Kajman u subotu 29. maja, a izvori tvrde da su svedočili emotivnom oproštaju.

Hamer je boravio na Kajmanskim ostrvima od decembra prošle godine kako bi bio s ćerkom Harper i sinom Fordom nakon što su nekoliko meseci bili odvojeni zbog pandemije koronavirusa.

Elizabet i deca su ga otpratila na avion. Grlili su se i bilo je veoma dirljivo, potvrdio je jedan svedok na društvenim mrežama.

armi hamer
Instagram 

U junu 2020. godine supružnici su objavili su da se razvode nakon 10 godina braka, a oboje su na Instagramu objavili da je njihovom braku došao kraj.

Prijatelj blizak porodici Hamer za Vanity Fair je rekao da je Armi odlučan u nameri da se reši zavisnosti i da su mu zdravlje i porodica na prvom mestu.

- Ponovo želi svoj život nazad i zna da je ovo korak napred za ozdravljenje - zaključio je izvor.

Glumčevi problemi su počeli u januaru 2021. kada ga je nekoliko bivših devojaka optužilo za silovanje i psihičko zlostavljanje kao i misli o kanibalizmu. Policija pokrenula je 3. februara istragu protiv njega, a sledom stravičnih optužbi i Holivud mu je okrenuo leđa, pa ja zamenjen na nekoliko projekata.

Bivša supruga u febuaru je izjavila da je šokirana i skrhana nakon optužbi za silovanje i poručila je da će uvek davati podršku žrtvama nasilja i zlostavljanja.

armi hamer i elizabet
printscreen/youtube/E! Red Carpet & Award Shows 

Efi, koja nije želela da otkrije pravi identitet, početkom januara prvi put je iznela optužbe protiv zvezde filma 'Skrivena ljubav', rekavši je da ju je glumac četiri sata seksualno i fizički zlostavljao u aprilu 2017. godine.

Hamerov advokat Endru Bretler u saopštenju je porekao optužbe za silovanje izjavivši da je njihova veza bila u potpunosti sporazumna, koja je uključivala prethodne dogovore.

armi hamer
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, manekenka Pejdž Lorenca izjavila je kako je glumac nekoliko puta pričao o kanibalizmu dok su bili zajedno.

Rekla je kako je 12 godina stariji Armi Hamer rekao da želi da pronađe lekara koji bi joj odstranio najdonja rebra jer on želi da ih dimi, skuva i pojede.  Glumac joj je navodno stalno ponavljao kako joj ta rebra zapravo ne trebaju.