Armija Hamera (34) nakon niza zastrašujućih optužbi na račun njegovon čudnog ponašanja, koje se tiču njegovih sadističkih i kanibalističkih žudnji, oglasila se i osoba koja tvrdi da ju je glumac silovao. Donedavnog "dobrog momka Holivuda" kao su ga mnogi nazivali, devojka pod imenom Efi (24) ime koje su joj dali američki mediji, optužila je glumca da ju je zlostavljao i silovao tokom 2017. godine.

Glumac najpoznatiji je po ulozi u filmu "Call Me by Your Name" iz 2017, i  "The Man from U.N.C.L.E",  trenutno se nalazi pod policijksom istragom. Glorija Olred, advokatica neimenovane dvadesetčetvorogodišnje žrtve, kontaktirala je s nadležnima, a istraga je pokrenuta još 3. februara, javlja CNN. Hamerova navodna žrtva, živi u Evropi i bila je u povremenoj vezi s glumcem u periodu od 2016. do 2020. godine.

Mediji pišu da je Efi poznala Hamera preko Fejsbuka, da je on bio sve nasilniji kako su se upoznavali i neprestano pomerao granicu.

"Svaki put je bio sve grublji. Mislila sam da će me ubiti ", rekla je Efi.

Ona optužuje glumca da ju je silovao 24. aprila 2017. godine, da je radio stvari na koje nije pristala i sve vreme je udarao po stopalima tako da nije mogla da hoda nekoliko sedmica.

Hamerov advokat odbacio je ove optužbe kao "nečuvene" i istakao da se svaki njegov odnos dogodio uz pristanak, kao i da prepiska između Efi i glumca pobija njene tvrdnje.

"Od samog početka svaki odnos koji je gospodin Hamer imao s Efi odvijao se u potpunosti uz obostrani pristanak pre samog čina. O svemu su razgovarali i dogovarali se. Efino privlačenje pažnje i odluka o tome da istupi na ovaj način zapravo će samo umanjiti mogućnost pravim žrtvama nasilja da pravda bude zadovoljena", dodao je advokat poznatog glumca.

Ovo nije prvi put da je glumac optužen sa zlostavljanje i uzmeniravanje, jer je nedavno njegov ugled takođe bio poljuljan kada su se na mrežama pojavile poruke koje je on navodno slao brojnim devojkama. U tim porukama on sebe naziva kanibalom, fantazira o zlostavljanu i silovanju, čak je od jedne devojke tražio da mu bude robinja.

Navodi se da je poruke slao u razdoblju između 2016. i 2020. godine kada je bio u braku sa Elizabet Čejmbers (38), s kojom ima dvoje dece, od koje se kasnije i razveo.

Pre Efi o svemu su javno progovorile još dve njegove bivše - Pejdž Lorence (23) i Kortni Vučković (30), obe zgrožene Hamerovim preferencijama - Pejdž je žigosao, a Kortni je predlagao da je ispeče na roštilju i pojede.

Hamer je u međuvremenu utočište potražio na Kajmanskim ostrvima gde boravi s bivšom suprugom i njihovo dvoje dece, a ona je nedavno izjavila kako nema komentara na priče koje kruže o njenom bivšem mužu.