Zbog neospornog talenta i harizme, kao i više nego dobrog izgleda, mnogi su smatrali da može da stane rame uz rame sa najvećim imenima Holivuda. I umesto da zvezda Armija Hamera sija sjajnije nego ikada do sada, sve je palo u vodu kada je bio optužen za seksualno zlostavljanje u januaru ove godine.

Naime, nekoliko devojaka javilo se sa istim tvrdama: glumac ne samo što je varao svoju suprugu, već su afere uključivale uznemirujuće sado-mazohističke fetiše, pa čak i kanibalizam.

Zbog svega je dobio i nadimak "holivudski kanibal", a nedugo potom otkrivena je više nego jeziva porodična priča sa dugom istorijom poremećenih odnosa.

armi hamer
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, još njegov pradeda je završio u zatvoru zbog ubistva iz nehata, nakon što je nelegalno izvršio abortusženi jednog boljševičkom diplomati, nakon čega je ona preminula 3 dana kasnije.

Njegov sin, Armijev deda, ženio se tri puta, a na čelo svoje kompanije postavio je ljubavnicu koju je prisluškivao, ali i prisiljavao da nosi perike, naočare ali i da se podvrgne plastičnim operacijama i često ju je seksualno ponižavao.

Sa druge strane, Armijev otac borio se sa zavisnošću od droga, a sa 26. završio je u zatvoru zbog ubistva prijatelja. Razlog: kockartski dug. Kasnije je oslobođen jer su njegovi skupi advokati "dokazali" da se napad navodno dogodio u samoodbrani. Armi ima i sestru koja je svoje odrastanje opisala u memoarima kao noćnu moru.

Tvrdi da je pronašla jednom prilikom nage fotografije oca tokom orgija, i da su ti prizori podstakli sećanja na zlostavljanje u detinjstvu. "Duboko u sebi, oduvek sam znala da mi je otac nešto uradio, ali on je bio moj otac i nisam htela da verujem u to", napisala je u knjizi.

armi hamer
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kada je o Armiju reč, ceo skandal skupo ga je koštao, pogotovo kada su u javnost dospele tvrdnje nekadašnje ljubavnice, bugarske multimedijalne umetnice Efi koja je izjavila: "Armi Hamer me je brutalno silovao 24. aprila 2017. godine u Los Anđelesu u trajanju od četiri sata, uzastopno udarajući mojom glavom o zid, povređujući mi lice". Rekla je da je on uradio i druge nasilne stvari na koje nije pristala. Tvrdila je da je posle navodnog silovanja pretrpela traumatične "flešbekove" i imala samoubilačke misli, kao i da se osećala krivom što ranije nije progovorila.

U javnosti su se takođe pojavili i razgovori sa nekim ženama u kojima je glumac priznao svoje preferencije. "Ja sam sto posto ljudožder. Želim da te pojedem. Grozno je priznati, to nikada ranije nisam otkrio. Jednom sam izvadio srce živoj životinji i pojeo ga dok je još bilo toplo", glasi jedna od zastrašujućih poruka koje je Hamer navodno poslao.

Policijska istraga je u toku, iako je glumac demantovao sve navode, a za odnose tvrdio da su bili sporazumni.

Od januara se skriva na Kajmanskim ostrvima, a navodno je već pronašao novu ljubav, pošto se sa suprugom uveliko razvodi. Navodno je u pitanju protetičarka zuba, a Armi je tu pronašao i nove prijatelje.

armi hamer
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nedavno su ga paparaci slikali prvi put od izbijanja skandala. Glumac je bio opušten u jednom lokalnom kafiću sve do trenutka kad nije ugledao fotografe koje je "častio" ledenim pogledom.

Da li će uspeti od svega da se "opere" kao i njegov otac, ali i pet generacija rođaka poznatih po seksualnim egzibicijama, ostaje da vidimo.