Eva Mendez je odradila intervju posle dugo vremena, a svi su bili iznenađeni jer se glumica malo promenila.

Jedna od najlepših žena sveta, glumica Eva Mendez, izbegava javnost, a na svom profilu povremeno podeli novu fotografiju ili video snimak.

No, ovog puta Eva je odradila intervju posle dugog vremena u emisiji ''Today'', a pojavila se u roze haljini i prsluku. Kosu je pustila, a na očima je nosila crnu olovku kojoj je odana već godinama.

U razgovoru, koji je i sama podelila na svom Instagram profilu, Eva je pričala o problemima svake domaćice, ali jedino što su svi mogli primetiti jeste njen značajno promenjen izgled.

''Čekaj, ko je ova žena?'', "Nije joj ovo trebalo", "Pa zar i ona tako lepo lice da upropasti?",''Ovo nije Eva Mendez koje se sećam, jesam li nešto propustio?'', ''Promenila se, ali je i dalje prelepa'', " Meni je sada ista Majkl Džekson", pisali su pratitelji.

Eva Mendez
NBC/Today Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Eva je od prvih dana karijere važila za jednu od najlepših žena sveta, a pre veze sa Rajanom Goslingom govorila je da nikada ne želi imati decu i po tome je bila dodatno poznata. Ali to se promenilo kada su počeli da se zabavljaju.

Zajedno su od 2011. godine i imaju dvoje dece, ćerke Esmeraldu i Amandu.

Iako to nikada nisu potvrdili, ove godine počelo se šuškati da su se u tajnosti venčali.

PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Eva Mendez i Rajan Gosling

 Bonus video

Ida Prester o nesigurnostima žena Wanted/Mondo