Rajan Gosling možda nije osvojio Oskara, ali je svakako bio neko o kome se pričalo nakon dodele. Za to je bio zaslužan njegov urnebesni nastup, koji je nasmejao publiku i one koji su uživo pratili prenos, ali i one u bekstejdžu među kojima je bila i njegova supruga Eva Mendez

Iako su mnogi očekivali da će se Eva naći na crvenom tepihu sa Rajanom, to se ni ove godine nije dogodilo, o čemu je pisala i na Instagramu.

"Magija je stvarna. Nismo se upoznali na setu. Čarolija je počela mnogo ranije, ali evo male čarolije snimljene kamerom". Jedan fan je poručio: "Eva, želim da budem iskren sa tobom, ali nadam se da će Barbie proći kroz sezonu dodele nagrada samo da bih video tebe sa Rajanom. Znam da sam sebičan i verovatno sanjar, ali nikada neću prestati sanjati o tome!".

Eva koja je preskočila da pozira sa suprugom Rajanom Goslingom na crevnom tepihu, odgovorila je: "Najbolji ste! Kakav kul komentar; Hvala vam. Ali mi te stvari ne radimo zajedno... Kao ove fotografije koje sam objavila, prijatno mi je da ih objavim samo zato što su već dostupne javnosti". Dodala je: "Oh, čekaj - za one koji me mogu uhvatiti u laži, samo smo jednom bili zajedno na crvenom tepihu kada smo promovisali ovaj film".

Eva Mendes ne odustaje od principa, a na Instagramu je suprugu poželela sreću "Uvek uz svog čoveka". 

Glumica se oglasila nakon dodele i proglašenih pobednika dok je nosila ružičasti sako i kaubojski šešir sa njegovog nastupa: "Odveo si Kena sve do Oskara, RG. Sada dođi kući, moramo da stavimo decu u krevet". 

Malo je reći da je njena objava nasmejala sve, i pokazala da je par i dalje ostao prizeman uprkos slavi i bogatstvu. 

Neki strani mediji su pisali da se par nakon dodele Oskara, vratio u svoj dvosobni stan u kojem provode najviše vremena od svih nekretnina, te da su se posvetili kućnim poslovima koji su ih čekali, s obzirom da je poznato da nemaju ni dadilje ni spremačice, te da im oko dece pomažu samo roditelji i to s vremena na vreme. 

Rajan i Eva nemaju spremačice.
CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumci žele da svojoj deci pruže normalno detinjstvo, zbog čega kriju svoje živote od znatiželjnih očiju i provode dosta vremena van grada. Tamo mogu da šetaju sa svojom decom bez privlačenja previše neželjene pažnje.

Njih dvoje su savršen par, ona voli da kuva, a on da čisti. Mendes kaže da je "kuhinjski frik". Njena strast za čišćenjem prerasla je u poslovni projekat. Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. 

To deluje terapeutski na nju. Ona kaže: "Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um."

Sa druge strane, Rajan ima impresivnu glumačku karijeru zbog koje je često zauzet ali ističe da je pre svega otac, pa tek onda glumac.

Rajan Gosling je pre svega otac pa onda glumac.
CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Eva je napravila pauzu u svojoj glumačkoj karijeri kako bi posvetila svoje vreme onome što je za nju najkreativnija stvar na svetu - majčinstvu. Kaže da je i ona bila okružena ljubavlju svoje mame i da su je te godine posvećenosti formirale kao ličnost. Mendes razmišlja i o povratku na filmsko platno ali su se njena očekivanja od budućih projekata promenila. "Ne želim da radim ništa na silu."

Eva Mendez i Rajan Gosling žele što privatniji život.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Odlučili su da školuju svoju decu kod kuće. U početku je Eva pokušavala sama da podučava ćerke, ali je brzo odustala od te ideje. Sada devojčice imaju tutora koji ih podučava kod kuće i tokom putovanja.

Ipak, iako ne troše novac na dadilje i spremačice, nemaju problem da pare daju na nakit, što je Eva pokazala na svom profilu. Ona se nakon uspeha supruga "častila" prelepim skupim prstenom sa smaragdom koji je, kako je priznala, njen omiljeni kamen. 

Ljudima se svakako dopao njen sadržaj poslednjih dana, te su pohvalili to što sa Rajanom funkcioniše kao svaki drugi normalan par.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"UPOZNALA ČAČANINA PREKO APLIKACIJE, PA PREŠLA 9.000 KILOMETARA" Čudesna ljubav: Posle dva dejta i tri godine stupili u brak Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!