Poslednjih nedelja, svet ne prestaje da bruji o novom "Barbie" filmu koji za sada obara sve rekorde gledanosti. Pored predivne Margo Robi, glavna uloga pripala je Rajanu Goslingu koji se fantastično snašao kao Ken, što mu nije teško palo s obzirom da važi za jednog od najpopularnijih frajera Holivuda. 

Doduše, danas je u srećnom braku sa Evom Mendez, a pre nego što je našao ljubav svog života, Gosling je ljubio neke od najlepših žena sveta.

Rajan Gosling je u srećnom braku sa Evom Mendez.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Pre njihove ljubavne priče, bilo je pet slavnih žena s kojim su povezivali Goslinga. Ono što je zanimljivo jeste da je njegovo mesto za dejtove: Diznilend!

Sandra Bulok

Rajan Gosling bio je u vezi sa Sandrom Bulok.
Shutterstock 

Gosling i Sandra Bulok zabavljali su se gotovo godinu dana, nakon što su se upoznali 2002. godine na snimanju filma. Dok je on imao 22 godine, ona je imala 38 godina.

Rajan Gosling je Sandru Bulok zvao najboljom ženom na svetu.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Rastali su se 2003. godine, a razlog nije poznat, mada ju je glumac nazvao "najboljom ženom na svetu".

Rejčel MekAdams

Sećate se ovog para u filmu "Beležnica"? Verovatno se, gledajući ovu romantičnu dramu, maštali da par i privatno nastavi svoju vezu, što se i desilo. Međutim, navodilo se da se par nije slagao dok su snimali film, ali su, ipak, proveli tri godine zajedno i raskinuli 2007.

Uprkos tome, Gosling je Rejčel i Sandru Bulok nazvao "najboljim devojkama svih vremena", pa dodao da "nije upoznao nikoga ko bi ih nadmašio". Doduše, to je bilo pre nego što je upoznao svoju ženu.

Blejk Lajvli

Blejk Lajvli navodno je bila sa Goslingom.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

2010. godine šuškalo se da se Blejk dopada Rajan, koji je imenjak njenog sadašnjeg muža Rajana Rejnoldsa. Nikada to nisu potvrdili, ali postojali su navodi da su njih dvoje bili na dejtu, naravno, u Diznilendu.

Olivija Vajld

Kako je pisao HuffPost, Olivija i Rajan su bili na dejtu 2011. godine u tajnosti, ali nisu zavarali fanove koji su ih uočili zajedno. Njih dvoje su viđeni i na afteru posle dodele Oskara iste godine, ali nikada nisu zvanično potvrdili vezu.

Eva Mendez

Rajan ludo voli Evu Mendez.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Rajan i Eva upoznali su se na setu "The Place Beyond the Pines" 2011. godine, u kojem su igrali par sa malim detetom. Međutim, strast sa malih ekrana preneli su i u realan život i uplovili u vezu. Par je dobio i dvoje dece - ćerke Esmeraldu Amadu (8) i Amadu Li (6).

Eva Mendez i Rajan Gosling upoznali su se na snimanju.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Eva je za jedan australijski radio otkrila da pre nego se zaljubila u Rajana nije ni razmišljala o deci.

Inače, zanimljivo je da i sama Eva i njen, kako se šuška suprug Rajan Gosling iako imaju negde oko 90 miliona dolara na računu veoma skromno žive. Podižu dve ćerke, ali ne u ogromnoj vili na Holivud Hilsu.

Eva Mendez i Rajan sami podižu decu.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Umesto toga, navodno žive u malom stanu sa dve spavaće sobe. Glumci žele da svojoj deci pruže normalno detinjstvo, zbog čega kriju svoje živote od znatiželjnih očiju i provode dosta vremena van grada. Tamo mogu da šetaju sa svojom decom bez privlačenja previše neželjene pažnje.

Njihova najstarija ćerka Esmeralda ima 8, a Amanda 6 godina. Gosling i Mendes iz principa ne žele dadilju, što je do sad neviđeno u Holivudu. Sami odgajaju svoju decu, a kada im zatreba pomoć, pripomognu im Evini roditelji.

Bonus video:

PREKINUTA PROMOCIJA NA PREMIJERI FILMA BARBI! Brat Sofije Milošević OTKIDAO GLAVE barbikama, a Angelina pričala o ČUDNIM igračkama Kurir televizij

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!