Slavna glumica Eva Mendez dugo se nije mogla videti u javnosti, a neko vreme bila je neaktivna i na mrežama. Ipak, situacija se promenila u poslednje vreme, i sada redovno svoje obožavatelje obaveštava o tome šta sve radi u toku dana i čime se bavi.

Poslednjom objavom posebno je obradovala ženski deo populacije. Na fotografiji se vidi glumica u neodoljivoj haljini i salonkama sa animal printom, kao i baby pink tašnom, a potom je otkrila da je u pitanju njena nova kolekcija odeće. 

"Od glave do pete sam u kolekciji koju sam dizajnirala za NY&Co… čak i tašnu. Radujem se saradnji sa nekim kul dizajnerom koji ima razumnu cenu u glavi. Da li imate neke ideje za mene? Znate da uvek čitam najveći deo komentara, tako da me ovo zaista zanima", napisala je. 

Njeni pratioci mahom su preporučili Target prodavnicu koje je i poznata po tome što tu možete da kupite sve, od kozmetike, pa sve do garderobe. 

Ideja da se neka slavna osoba zanima da napravi lepe komade odeće koje će imati nisku cenu, a opet biti trendy posebno je sve obradovala, s obzirom da veliki broj slavnih radi kolaboracije sa velikim modnim kućama, čije modele ne mogu svi da priušte. 

Inače, zanimljivo je da i sama Eva i njen, kako se šuška suprug Rajan Gosling iako imaju negde oko 90 miliona dolara na računu veoma skromno žive. Podižu dve ćerke, ali ne u ogromnoj vili na Holivud Hilsu.

Eva Mendez i Rajan Gosling žive skromnim životom.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Umesto toga, žive u malom stanu sa dve spavaće sobe. Glumci žele da svojoj deci pruže normalno detinjstvo, zbog čega kriju svoje živote od znatiželjnih očiju i provode dosta vremena van grada. Tamo mogu da šetaju sa svojom decom bez privlačenja previše neželjene pažnje.

Njihova najstarija ćerka Esmeralda ima 8, a Amanda 6 godina. Gosling i Mendes iz principa ne žele dadilju, što je do sad neviđeno u Holivudu. Sami odgajaju svoju decu, a kada im zatreba pomoć, pripomognu im Evini roditelji.

Eva Mendez ne želi dadilje za ćerke.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njih dvoje su savršen par, ona voli da kuva, a on da čisti. Mendes kaže da je „kuhinjski frik“. Njena strast za čišćenjem prerasla je u poslovni projekat. Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. Mendez voli da pere sudove i čisti sudoperu.

To deluje terapeutski na nju. Ona kaže: "Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um.”

Rajan Gosling i Eva Mendez su skladan par.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Kao suvlasnica kompanije, Eva mora da obavlja poslovne pozive. Ona sve to radi od kuće. "To je haos! Biću na video pozivu sa raznim ljudima tokom dana i neću imati pojma šta se dešava. Primetiću samo kako se ljudi na neki način kikoću, i videti da je moja petogodišnjakinja odmah iza mene sa svojim ćebencetom i da izgleda tako slatko", rekla je svojevremeno.

Dakle, zvezda je postavila neka osnovna pravila: zatvorena vrata znače da mama radi. Ali njena deca i dalje nalaze „važne“ razloge da posete Mendes u njenoj kućnoj kancelariji.

Rajan ima impresivnu glumačku karijeru zbog koje je često zauzet ali ističe da je pre svega otac, pa tek onda glumac. Eva je napravila pauzu u svojoj glumačkoj karijeri kako bi posvetila svoje vreme onome što je za nju najkreativnija stvar na svetu - majčinstvu. Kaže da je i ona bila okružena ljubavlju svoje mame i da su je te godine posvećenosti formirale kao ličnost. Mendes razmišlja i o povratku na filmsko platno ali su se njena očekivanja od budućih projekata promenila. "Ne želim da radim ništa na silu."

Odlučili su da školuju svoju decu kod kuće. U početku je Eva pokušavala sama da podučava ćerke, ali je brzo odustala od te ideje. Sada devojčice imaju tutora koji ih podučava kod kuće i tokom putovanja.

Bonus video:

Kako da sredite terasu za proleće 2 TikTok/gozdee81

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!