Slavna manekenka Adrijana Lima povukla je šok potez kada je izbrisala gotovo sve fotografije sa svog Instagram profila. Ostavila je samo 9 objava, od kojih su 8 iz različitih godina njenog života, a deveta, koju je tek sada uploadovala, zapravo je takođe stara kolaboracija za Vogue Italia, uz koju je dopisala: "Svaka fotografija je jedno poglavlje, svaki pogled - ponovo rođeno sećanje."

Prva objava koju je ostavila na profilu je fotografija na kojoj pozira za Vogue 2014. u oklopu poput Jovanke Orleanke. 

Potom se nadovezala poruka iz 2015: "Boriti se je instinkt, biti borac je inteligencija, borac je primitivan i moderan, borac žrtvuje, borac pobeđuje, gubi, gubi ponovo, borac je pritajen, on je i divljak i spokojan, ponosan i skroman, ranjiv i snažan, on uči i podučava, odoleva i prihvata, borac voli, borac se bori".

Treća objava je iz iste godine, fotografija crvenog punog Meseca...

... potom ide interesantna umetnička fotografija sa duplom ekspozicijom iz 2017...

... pa fotografija na kojoj pozira u jednodelonom kupaćem kostimu iz 2019.

Usledila je objava sa krunom iz 2020. "Dame, nikada ne skidajte svoju krunu da biste se izjednačile sa tuđom vibracijom. Uvek se držite sebe i svoje istine... i neka vaše srce uvek drži dobar pravac istine, uvek i zauvek. Zajedno ćemo božanskom ženstvenošću promeniti svet u bolje mesto. Kraljice zauvek!".

Usledila je senzualna fotografija Liminih usana iz iste godine...

... i objava iz 2022. godine posvećena njenom sinu Sajanu. 

Očekivano, ovo što je uradila Adrijana sve je iznenadilo, naročito jer tri meseca nije bila aktivna na mrežama, niti se pojavljivala u javnosti, te su je tek nedavno paparaci konačno uslikali

Šuškalo se da se povukla kako bi u miru radila na svom telu, nakon užasnih kritika na račun izgleda, tačnije, onome što je prikazivala na mrežama, što se drastično razlikovalo od fotografija uživo. 

Adrijana Lima uživo.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tako je na mrežama svoje lice i telo stanjivala i fotošopirala, dok je realna slika bila drugačija. I da se razumemo, Adrijana Lima je i sa "viškom" i bez, jedna od najlepših žena sveta, no, nisu joj praštali što je jedno govorila, drugo radila, naročito nakon poslednjeg skandala. 

Podsetimo, sve je počelo kada je objavila ovu fotografiju:

Adrijana Lima na Instagramu
instagram/adrianalima 

Dok je uživo izgledala ovako:

Adrijana Lima uživo.
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon toga, ona je u jednom intervjuu priznala da su je iznenadile fotografije. "Bila sam u fazonu 'to nisam ja'", prisetila se tada manekenka. "Sve je bilo čudno jer ja sebe ne vidim takvom. Još uvek ne vidim sebe tako... možete sebe videti drugačije."

Potom je dodala da je svesna da nema više 16, i da ne želi da tako više izgleda, kao i da ćerkama pokušava da da dobar primer da vole svoje telo, te da se neće više menjati zbog bilo koga, no komentari su bili nemilosrdni.

Adrijana Lima ne prihvata kako zaista izgleda.
People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Niko te ne napada zbog godina, već jer jedno predstavljaš na mrežama, a drugo je uživo", "Lepo je rekla, ne vidi sebe takvu. Logično, jer ne prestaješ da objavljuješ samo fotošopirane slike", "Paparaci nisu hteli da joj obrade fotografije i onda "ovo nisam ja", jesi Lima, jesi", "Ti si jedna od najlepših žena sveta, i tačno je da ne treba da se menjaš zbog ikoga, ali ti to sama radiš. Ne teramo te mi da fotošopiraš slike, već ti to činiš, a onda se buniš kad kažemo da ne izgledaš isto", "Ako nećeš ponovo da imaš 16, zašto se tako predstavljaš!", pisali su ljudi besno tada.

I, istini za volju, nisu bili daleko od istine. Jer, ako neko želi da ga svet prihvati sa 42, onda ne menja svoje lice do neprepoznatljivosti filterima i Fotošopom. 

Nakon toga je nestala, a za sve ovo vreme samo se par puta oglasila na mrežama. Tokom jučerašnjeg dana, prvi put je podelila stori sa treninga i pokazala kako sada izgleda, a onda je usledilo čuveno "brisanje" ili sakrivanje fotografija. No, neki su mišljenja da su fotografije poruka za nekoga, a jedan potez protumačili su i kao "šamar" ćerkama.

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda.
instagram/mertalas 

Prvo se pomislilo da je usledio neki problem u vezi sa Lemersom sa kojim je dobila sina Sajena. Međutim, kako je par nedavno uslikan srećan i zadovoljan kao nikada do sada, mnogi su odbacili ovu mogućnost. 

Sa druge strane, ispod fotografije sa krunom, pomislilo se i da tako "potkačila" Jarića, jer ju je srpski košarkaš ponizio prevarama sa drugim ženama, iako je zbog njega menjala sebe i dala mu sve na "tanjiru". Naravno, ne možemo znati da li u nagađanjima ima istine. 

Komentar o Jariću na profilu Adrijane Lime
instagram/adrianalima 

Poslednje o čemu se priča je i odluka da na profilu ostavi samo sina Sajena, ali ne i ćerke. Ako je, kako kaže, svaka fotografija životna faza, onda je logično da će i njene ćerke na neki način biti uključene u Instagram feed, ali na profilu više ne postoji nijedna njihova fotografija. "Znači, sin može, ćerke ne...", jedan je od komentara na mrežama. 

No, dok se Lima ne oglasi i ne otkrije sama šta stoji iza njene odluke, ostaje samo da nagađamo šta posredi.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Pročitajte još: PAROVI KOJI SU SE VENČALI NA DAN ZALJUBLJENIH, PA RAZVELI: Jarić "skinuo" devojku Leniju Kravicu pa je odveo pred oltar

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!